Våra produkter är testade och av högsta kvalitet

På Invacare är vi stolta över våra produkter och har knutit de bästa specialisterna till oss för att säkra utvecklingen av nya innovativa produkter. Alla våra produkter är CE-märkta och testade enligt gällande europeiska och internationella standarder både i våra egna fabriker och vid ackrediterade institut.

testning

På Invacare är vi stolta över våra produkter och har knutit de bästa specialisterna till oss för att säkra utvecklingen av nya innovativa produkter. Alla våra produkter är CE-märkta och testade enligt gällande europeiska och internationella standarder både i våra egna fabriker och vid ackrediterade institutioner.

Vi är stolta över våra produkter och vi har knutit de bästa resurserna och de bästa specialisterna till oss i utvecklingen av nya innovativa produkter. Varje Invacarefabrik har status som Center of Excellence, vilket innebär att vi har samlat experter som ansvarar för att utveckling, testning, godkännande och produktion.

Invacares egna fabriker är certifierade enligt; ISO 9001, ISO 13485, ISO 14971.
 
Alla våra produkter är CE-märkta och testade enligt gällande europeiska och internationella standarder både i våra egna fabriker och vid ackrediterade institut.
 
Följ med till testlabbet
Här ger vi dig möjlighet att följa med till vårt testlaboratorium i Tyskland.
Här testas alla våra elektriska rullstolar innan de är certifierade och klara för försäljning.
I detta testlabb kan vi genomföra alla relevanta DIN / ISO-tester.

De senaste nyheterna