Sängar & tillbehör

Sängar & tillbehör

Vårdsängar för alla behov

Invacare’s urval av vårdsängar har olika lösningar som passar i många olika miljöer. Vi erbjuder flera olika modeller för vård i hemmet och på vårdboenden. Dessa sängar möter ett stort antal olika behov, även för barn och tunga brukare.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Vårdsängar för optimal komfort och enkel användning

För våra yngre brukare har vi en speciellt framtagen barnsäng. Denna säng finns i tre olika storlekar, passande till barn i åldrarna 3-12 år. Dessa sängar har en ergonomisk sängbotten och viktiga funktioner som är elmanövrerade för att underlätta för vårdaren. I vår familj av vårdsängar finns även en lösning som är särskilt anpassad för tunga brukare. Denna modell har en brukarvikt på upp till 350 kg och erbjuder bra komfort och stöd samtidigt som den har det som krävs för att underlätta för vårdaren.

Våra vårdsängar är smidiga att hantera, enkla att transportera och lätta att förvara. Manöverdosorna är intuitiva och enkla att använda och finns i olika utföranden beroende på brukarens behov. Personer med begränsad rörlighet löper större risk för fall och andra skador, därför har vi lagt stor vikt på säkerheten gällande våra sängar. De är utrustade med funktioner som säkerställer brukarens säkerhet under förflyttning och när sängen används. Dessa funktioner möjliggör även en god arbetsmiljö för vårdare när de ska hjälpa brukare i och ur säng och minska risken för fall.

Användarvänlighet och bekvämlighet är vanligtvis topprioriteringar för en vårdsäng.

Våra sängmodeller är utrustade med ett urval av funktioner som garanterar komfort både för brukaren och den som hanterar sängens funktioner. Vårdsängarna är bekväma och lätta att anpassa till den enskilda brukarens behov för en optimal position t.ex för att äta, dricka och läsa samtidigt som bra tryckfördelning möjliggörs. Våra vårdsängar är tillverkade för att möjliggöra bästa vård och bekvämlighet. Det stora utbudet av sänggavlar, långsidor och sänggrindar i olika färger gör att sängen kan anpassas på olika sätt för att möta individuella behov. För att underlätta omvårdnaden och förflyttning i och ur säng så finns andra funktionella tillbehör så som grindskydd, stöd- och vändhandtag och lyftbågar m.m. Ett urval av manöverdosor finns tillgängliga för olika behov. Tillgängligheten av dessa tillbehör varierar beroende på sängmodell.