Manuella rullstolar

Manuella rullstolar

Invacares manuella rullstolar är utformade för att optimera bekvämlighet, komfort och prestanda

Som termen antyder är definitionen av en manuell rullstol, en rullstol som man framför manuellt, själv eller med hjälp av en annan person. Frånvaron av en hjälpmotor gör rullstolen relativt lätt och enkel att hantera. En rullstolen kan både vara ihopfällbar eller av fastramsmodell, allt beroende av vilket behov som man har. Ergonomi är viktigt i valet av rullstol och Invacare erbjuder ett brett utbud av alternativ för sits, ryggstöd och överkroppsstöd. Allt finns i flera storlekar för att passa olika individer och ge bästa komforten. Viktigt att inte glömma är att stil och den rätta färgen, är för många en viktigt del av sin manuella rullstol. Med ett stort urval av färger, ett brett utbud av material och andra lösningar så finns har Invacare en rullstol för alla oavsett behoven. Gör unika anpassningar, se UNIQUE här.

Manuella rullstolar Aktiva

Manuella rullstolar Mellanaktiva

Manuella rullstolar Komfort

Manuella rullstolar till barn

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Hitta den bästa rullstolen för varje användares livsstil och aktivitetsnivå

Bekväm, säker, kompakt och användarvänlig, den manuella rullstolen från Invacare är alternativet för oberoende, användare med en aktiv livsstil och kanske t.o.m. där fysiska ansträngningar är en del av vardagen. Det stora urvalet av Invacare rullstolar tillgodoser behoven hos olika användare, från unga till äldre, från den som sitter i sin passivrullstol någon timme varje dag till idrottaren. Rullstolar från Invacare erbjuder alla komfort och bekvämlighet men för att passa perfekt oavsett vad du gör i din vardag finns det flera rullstolar som är specifikt för vissa aktiviteter. En Azalea komfortrullstol med vinkelställbara benstöd och huvudstöd har andra funktioner för att användarens och personalens vardag ska blir så bra som möjligt. Beslutet om vilken rullstol som ska användas beror på flera saker, vem användaren är och vilka behoven är. Tar men det i beaktning så råder det ingen tvekan om att resultatet blir den bästa rullstolen möjligt.