Matrx dynor

Matrx dynor

Matrx-dynor för optimal komfort och stöd

Invacares Matrx-dynsortiment garanterar maximal komfort, välbehövligt skydd av huden, optimalt tryck- och postural kontroll. Med tanke på hur mycket tid människor tillbringar i rullstolar är dessa dynor inte bara komfortabla utan också en nödvändighet som skyddar användarna från en mängd olika sittrelaterade problem. Matrx-dynorna är utformade för att ge en tillfredsställande och tydlig nedsjunkning, avlastning och omslutning för att ge stöd för bäckent. Dessutom finns Matrx-sortimentet av rullstolsdynor i material och är skonsamt för huden och lämpliga för användare med hög risk för tryckskador. En mängd tillbehör garanterar ökad prestanda för mer specifika behov. Dynorna ger överlägsen prestanda och passar användare i alla åldrar med olika sittbehov.

Invacare Matrx Libra sittdyna skum gele tryckavlastande rullstol låg vikt 1,8kg

Invacare Matrx Libra sittdyna

Nästa generations sittdyna! Matrx Libra ger överlägsen komfort med optimal tryckavlastning och positionering. Förbättrad design kombinerar skum och silikonbaserad gel för att ge en...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Rullstolsdynor med smarta funktioner

Matrx-familjen uppnår högsta kvalitet genom att ge förståelse och smarta lösningar för användarnas alla sittbehov.
Fyra nyckelområden ger Matrx-dynor-familjen hög komfort:

  • Dynans bäckenkontur maximerar kontaktområdet gällande yta och skyddar därmed användaren från trycksår.
  • Avlastnings-funktionen överför krafter bort från sittbensknölarna och fördelar vikten till trochanterna, höfter och lår.
  • Ett geléinlägg omsluter beniga delar även under förändring av position
  • Dynans bäckenkontur ger bäckenet stabilitet och stöd för en förbättrad postural kontroll.

Hudvård

En kombination av skum och gelé ger Matrix rullstolsdyna komfort och ultimat skydd för huden även för användarens specifika behov. Fuktbeständiga och andningsbara överdrag ger ro i sinnet även för en aktiv livsstil.

Komfort, hållning och tryckavlastning

En hållbar Högelastisk-formad skumbas ger bekväm nedsjunkning och postural balans, allt uppnått i en lätt, sittdyna.ar. Det innovativa Invacare Flo-tech ™ geléinläggs teknologin omsluter fullständigt beniga framträdanden och ger ett tillförlitligt skydd tack vare en icke-temperaturkänslig vätska.

Brett sortiment av tillbehör

Matrx-dynfamiljen har ett brett sortiment av tillbehör som tillgodoser olika krav. Sju olika kilar för användare med olika behov av lår samt höftpositionering. En sidficka som ger en användbar lagringsfunktion finns också.

Användning av vuxna och barn

Vårt sortiment av dynor för rullstolar med tanke på tryckavlastning och postural kontroll är både för vuxna och barn.

Invacare Matrx Mini PS var designad med de små användarna i åtanke, med fokus på barnens behov.