Manuella rullstolar Aktiva

Manuella  rullstolar  Aktiva

Aktiva rullstolar i en hållbar lättviktsprofil

Vårt sortiment av aktivrullstolar består av Küschall och XLT. Dessa aktivrullstolar är alla lätta och kompakta för bra prestanda och köregenkaper. Rullstolarna är designade för att kunna anpassas för att kunna passa alla, oavsett behov.
Gör unika anpassningar, se UNIQUE här.

Manuell rullstol Küschall Compact 2.0 hopfällbar swing away lättvikts rullstol

Küschall Compact 2.0 manuell rullstol

Küschall Compact är den absoluta standarden för tillförlitlighet och högklassig kvalitet. En Compact finns med swingaway benstöd eller fast benstöd med fotstöd. Oavsett vilka behov...

Küschall KSL 2.0 manuell rullstol

KSL är en snyggt utformad rullstol med funktioner som ger användarna en oslagbar upplevelse. Om du vill ha en manuell rullstol som verkligen sticker ut är KSL det bästa...

Manuell rullstol Küschall Champion 2.0 hopfällbar aktiv rullstol hjälpmedel lättvikt rullstol

Küschall Champion 2.0 manuell rullstol

Küschall Champion erbjuder dig möjlighet till anpassning efter dina behov för maximal prestanda. Küschall Champion är den unika rullstolen som ger dig körupplevelsen av en fast ram...

Invacare XLT manuell rullstol fastram swing away lösa benstöd hjälpmedel svensk kvalitet

Invacare XLT Swing manuell rullstol

Invacare XLT Swing är en idealisk fastramstol med avtagbara benstöd. Designad för att justeras efter användarens individuella behov.  Till XLT Swing finns det ett brett sortiment...

Manuell rullstol Invacare XLT Max fastram tyngre brukare hjälpmedel aktiv rullstol

Invacare XLT Max manuell rullstol

Invacare XLT Max är en aktivstol med fastramskonstruktion för tyngre brukare upp till 180 kg, som ger möjligheter i det vardagliga livet.

 XLT Max erbjuder ett brett urval av...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Våra aktivrullstolar passar alla som behöver en lätt, smidig och kompakt rullstol i sin vardag. Oavsett hur vardagen ser ut, om man är stor eller liten, lång eller kort så har vi en rullstol som passar. Alla våra aktivrullstolar är tillverkade i material för att vara så starka och lätta som möjligt för att klara av de aktiviteter man vill göra.

Två familjer av aktivrullstolar som tillgodoser olika användares behov

Küschall-familjens aktivrullstolar erbjuder ett stort urval av modeller med många olika egenskaper, vilket gör dessa rullstolar till ett perfekt val för många, oavsett behov. En utmärkande egenskap för Küschalls rullstolar är möjligheten till att få stolen precis efter dina mått. K-serien kombinerar prestanda och estetik med hållbarhet tack vare en hydroformad ram i aluminium. Küschall K-serien attract är lämplig för användare som söker en enklare aktivrullstol med lite färre tillval utan att för den delen ge avkall på kvalitet och estestik. 

Küschall Compact riktar sig till användare med reducerad styrka, t.ex. användare med hemiplegi och när man behöver kunna fälla ihop sin rullstol, detta tillsammans med överlägsna köregenskaper. Küschall Compact attract är det lite enklare alternativet. Även den fällbar men fortfarande med mycket goda köregenskaper och enkel att ställa in.

Küschall Champion är rullstolen för den som reser mycket eller bara vill ha en aktivrullstol med de bästa köregenskaperna samtidigt man vill kunna fälla ihop rullstolen. Allt detta tack vara ett unikt ihopfällningssystem. 

Ett annat rullstols alternativ när man vill ha det lättaste är KSL. En helsvetsad aktivrullstol med vikt från 7kg.

Aktivrullstolar i XLT-familjen vänder sig till användare som vill en enkel och robust fastrams-rullstol med många och stora möjligheter till anpassning. Swing-modellen är alternativet när man vill ha swing-away benstöd. XLT med hel fotbåge finns i två varianter med olika vinkel på ramen, Active 75° och Dynamic 90°. XLT Max är modellen för de större användarna. Med en sittbredd upp till 60cm och en brukarvikt på 180kg så passar den våra bariatriska användare.