Elstolar, scootrar & drivaggregat

Elstolar, scootrar & drivaggregat

Tillförlitliga elrullstolar och elscootrar från Invacare ökar självständigheten hos användaren

Skulle det inte vara skönt att kunna nå dina mål med minimal kraftansträngning? Med ett stort urval av elektriska rullstolar och eldrivna scooters från Invacare kan du nå de målen så självständigt som möjligt. Dessa produkter är skapade för att tillgodose en mängd olika behov och egenskaper, för både utomhus- och inomhusbruk.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Genom att använda den senaste tekniken erbjuder våra elektriska rullstolar och scootrar en kombination av intuitiv användarvänlighet och komfort. Kraftfulla tysta motorer, ett för ändamålet anpassad batterikapacitet och en justerbar sits säkerställer snabb och bekväm åktur även vid längre sträckor. Ett antal tillbehör och additament tillåter mångfald av justeringar och hög anpassningsbarhet.

Oavsett om det är för att undvika trötthet i muskler och leder, eller på grund av rörlighetnedsättningar i de övre extremiteterna, så har Invacares motoriserade rullstolar och scootrar lösningar som tillgodoser dina behov. Vår familj av eldrivna hjälpmedel är lämpliga för alla, såsom exempelvis barn med funktionsnedsättning, äldre användare eller personer med större kroppsform. 

Banbrytande teknik hos våra eldrivna rullstolar och elektriska scootrar

Den rörelsefrihet som våra elektriska hjälpmedel erbjuder kommer med en mängd olika fördelar. 

Vare sig det är för inomhus- eller utomhusbruk, så erbjuder familjen av elektriska rullstolar från Invacare lösningar för de flesta situationer. Ett rikt utbud av eldrivna rullstolar för användning utomhus / inomhus låter användare enkelt växla mellan inomhus- och utomhusmiljöer.

Vårt intuitiva och ergonomiskt utformade LiNX-kontrollsystem ger en banbrytande körupplevelse och möjliggör hög funktionsduglighet i ett intuitivt gränssnitt. Systemet har trådlös anslutning och pekskärm för optimal användning finns som tillbehör, även för användare med begränsad rörlighet. Ett urval av alternativa styrningar tillgodoser användarnas behov av olika kognitiva och rörlighetsrelaterade funktionsnedsättningar. G-trac funktion korrigerar ojämnheter, lutande plan och underlag och ger produkten en kursstabilitet och säkerställer att stolen exakt följer användarens anvisningar.

Påskjutsmotorer och motoriserade drivhjul från Alber kan förvandla manuella rullstolar till eldrivna hjälpmedel. E-motion känner av användarens kraft till drivringarna, och ger det stöd som krävs för att ta sig fram. E-pilot förvandlar en rullstol till en scooter på några sekunder – en dynamisk kombination för daglig användning. Ett påskjutsaggregat möjliggör säker användning av stolen även vid kuperad terräng. Du kan kolla in hela utbudet av våra påskjutsmotorer på kategorisidan för Alber

Vi erbjuder även en rad elscootrar som är utmärkta för alla behov, äldre eller personer med funktionshinder som behöver en pålitlig och oberoende rörlighet. Invacares elektriska scootrar är designade för att fungera lika bra i alla miljöer, för att ge användarna en säker, bekväm och mycket behaglig åktur.

Ergonomiska styren, vadderade säten och stötdämpning av hög kvalitet med omtanke för användarens bekvämlighet. Kraftfulla motorer och kraftfulla batterier garanterar en smidig åktur även i varierad terräng. Det breda urvalet av scooter-modeller passar de flesta användare, vi har även en modell som kan hantera en användare med vikt upp till 220 kg.