Bad

Bad

Säkra och bekväma bad med Invacares produkter för badkar.

Ta ett bad med Invacares snurrbara badkarsstol. Sorrento modellen för badkar ger en extra säkerhet och är särskilt användbara för individer med svårigheter att komma i och ur badkaret. De är också utmärkta hjälpmedel för människor som vill sitta i badkaret och ta en dusch.  

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Uppgifterna du anger kommer att behandlas av Invacare och dess dotterbolag för att svara på din begäran. Genom att markera denna ruta bekräftar du att du har läst Invacares integritetspolicy som innehåller ytterligare information om hur Invacare behandlar dina uppgifter och hur du kan utöva dina befintliga rättigheter. *

Ett sortiment av produkter för en avkopplande dusch eller bad.

En av Invacares mångsidiga dusch- och barkarsstolar är Aquatec Sorrento. Sorrento finns som en duschpall och kan byggas om och förvandlas till en duschstol. Dessutom finns Sorrento designen som en snurrbar badkarsstol. Stolen har det innovativa mjuka ytmaterialet på sitsen och på armstöden. De halkfria sittytorna och det mjuka ryggstödet ger användarna utmärkt komfort och säkerhet.  

Vårt sortiment av badkarsprodukter erbjuder Aquatec en snurrbar badkarsstol. Sitsen är gjorda av högkvalitativa och slitstarka material och möjliggör en säker rotation för att komma till badkarets mittpunkt. 

Vi erbjuder också en badbräda Aquatec Marina. Den monteras över badkaret och ger en säker och bekväm yta för en dusch. Badkarsbrädan är utrustad med ett handtagsgrepp i blå färg och en halkfri sittyta, för att göra duschningen trygg och säker. Aquatec Marina har även ett uttag för att hänga duschhandtaget på sidor av brädet, vilket möjliggör enkel och snabb åtkomst till duschhandtaget utan att behöva stå upp eller försöka luta sig för att nå. Badkarsbrädan kan justeras med hjälp av speciella monteringsfötter inunder sitsen. Badkarsbrädan finns även i en XL-version för användare upp till 200 kg.