Gåramar

Gåramar

Vår familj med Invacare gåramar låter äldre och personer med begränsad rörlighet behålla sitt oberoende.

En daglig aktivitet som promenader, kan utgöra en risk för personer med funktionsnedsättning. De som återhämtar sig efter operationer eller genomgår rehabiliteringsbehandlingar kan också för en tid ha stor nytta av en gåram.  

Asteria_avtal

Asteria P409 gåram

Hopfällbar gåram där sidorna med ett enkelt handgrepp kan fällas in mot mitten, vilket gör den enkel och smidig att transportera. Höjden justeras på respektive ben med tryckknapp i...

Avtalskunder_brio

Brio 6291E-A & 6291E-JR gåram

Höjdställbara gåramar i två modeller. Höjden justeras på respektive ben med tryckknapp i steg om 2,5 cm. Båda är hopfällbara (sidorna fälls in mot mitten) för att enkelt kunna...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Uppgifterna du anger kommer att behandlas av Invacare och dess dotterbolag för att svara på din begäran. Genom att markera denna ruta bekräftar du att du har läst Invacares integritetspolicy som innehåller ytterligare information om hur Invacare behandlar dina uppgifter och hur du kan utöva dina befintliga rättigheter. *

Invacares Utbudet av gåramar ger bra stöd och komfort för de flesta användares olika behov.  

Invacares Gåramarna är pålitliga, lätta och anpassningsbara efter användarnas behov. De kan vara ett enkelt stöd i trånga utrymmen, som en liten toalett.

Förutom att vara ett slitstarkt och robust material är aluminium också mycket lätt, vilket gör våra zimmerramar lätta att lyfta och använda, även för användare med reducerad styrka.  

Invacares betastöd har mjuka handtag som ger utmärkt grepp och bekvämlighet. Genom att låta användaren lyfta upp en sida i taget möjliggör den ömsesidiga modellen ett naturligt gångmönster för en bekväm och stabil upplevelse när man går.  

Ett brett spektrum av höjdjusterbarhet garanterar att dessa mobilitetshjälpmedel passar användare med olika längder, dessutom finns en juniormodell. De flesta betastöden är hopfällbara, vilket gör det enkelt att förvara och transportera.