Stationära oxygenkoncentratorer 9L

Stationära oxygenkoncentratorer 9L

Invacare’s 9L syrgaskoncentrator vid behov av högflöde  

Den pågående utvecklingen inom området andningsvård och syrebehandling gör det inte bara möjligt för användare att få behandling hemma eller när man är på språng, utan också för användarna med behov av högre flöden. Dessa enheter ger en kontinuerlig tillförsel av syrgas med högt flöde till användare i behov av högre koncentrationer än de kan inta genom att andas vanligt med luft. Denna behandlingsform är särskilt viktig och nödvändig för en mängd olika tillstånd och förskrivs av en läkare. Mängden syre som behövs sker också från fall till fall, och vi erbjuder en rad lösningar som tillgodoser olika behov och situationer. 

Platinum9_avtal

Platinum9

Reducera kostnaderna med Invacare högflödeskoncentrator Platinum 9. Invacare har kompletterat sitt oxygensortiment med Platinum 9, en HomeFill® II-kompatibel högflödeskoncentrator...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Detta hjälpmedel ger användarna förtroende så att de kan vara så oberoende som möjligt i sin syrgasbehandling. Koncentratorerna är kompatibla med en rad tillbehör som kan ge ytterligare prestanda för dessa enheter och ta dem till en ännu högre nivå. 

För att tillgodose detta behov erbjuder vi en 9L-syrgaskoncentrator, som utvecklats som ett resultat av vår expertis inom området, som sträcker sig över flera decennier. 

Användarvänlig högflödes 9L syrgaskoncentrator  

Vår 9L högflödes syrgaskoncentrator låter användarna minska sina kostnader i samband med syrgasbehandling. Enheten erbjuder en pålitlig lösning för användare som behöver ett stort flöde av syrgas av hög kvalitet. Koncentratorn har innovativ teknik, vilket gör den mycket kostnadseffektiv både när det gäller energiförbrukning såväl som underhåll. 

Användare kan känna ett inre lugn när de använder den här modellen tack vare dess säkerhetsfunktioner, som de integrerade larm som indikerar om enheten inte fungerar som avsett. Enhetens’s filter är också lätt att komma åt utan behov av verktyg, genom en sidodörr. 

Denna högpresterande 9L koncentrator erbjuder ett högt flöde med en renhet på upp till 96%. Samtidigt är enheten användarvänlig och förenklar för användaren att få behandling i sitt hem. 

Koncentratorn är dessutom kompatibel med vår HomeFill-kompressor. Den ger en obegränsad tillförsel av syre av högsta kvalitet, och fyller lätta aluminiumflaskor med syrgas för att göra möjligt en ökad frihet. HomeFill-systemet är säkert och enkelt att använda och eliminerar kostnader samt miljöpåverkan i jämförelse med att få hemlevererat transporter av syrgasflaskor fyllda från en annan leverantör. 

Systemet kan tjäna en mängd olika användare tack vare en rad tillgängliga tillbehör. Bland dem finns olika kanyler, slangar och kopplingar samt tillbehör såsom befuktare.