Personlyftar & selar

Personlyftar & selar

Invacare erbjuder säkra och bekväma patientlyft

Personlyftar är viktiga hjälpmedel vid förflyttning av personer med nedsatt rörelseförmåga. Personlyftar från Invacare är designade för att erbjuda säkra och behovsanpassade lösningar både i hemmet och på vårdboenden. Vår lyftfamilj underlättar förflyttningar i många olika situationer så som t.ex. från och till säng, rullstol, toalett eller från golv. Särskilt viktigt i samband med lyft är patientsäkerhet och en värdig förflyttning. Lyftar från Invacare är tillverkade i material av hög kvalité och erbjuder enkla, bekväma och säkra förflyttningar både för brukaren och vårdaren.

Personlyftar och tillbehör

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Vårt produktutbud består av mobila personlyftar och stationära personlyftar. Mobila lyftar delas upp i kategorierna aktiva och passiva. De aktiva, så kallade uppresningslyftarna är framtagna för brukare som till viss del kan belasta benen medan passiva lyftar är för de som inte aktivt kan delta genom att stödja på benen. De mobila lyftarna finns i olika storlekar och för olika brukarvikter upp till 210 kg. Stationära lyftar är taklyftar monterade i taket, väggen eller på golvstolpar, alternativt fristående lyftsystem. Till samtliga personlyftar finns ett stort utbud av lyftselar och tillbehör för att kunna anpassa lyftet till de personliga behoven hos brukare och vårdare. Vid rätt användning av dessa hjälpmedel minskar skaderisken både för brukare och vårdare samtidigt som brukaren känner sig trygg och säker och får en värdig förflyttning.

Att välja rätt personlyft och lyftsele för olika situationer

Vid val av lösning för personlyft, är det viktigt att ta hänsyn till brukarens förutsättningar. Invacare erbjuder lösningar för brukare med många olika behov. Invacare Stand Assist (ISA) familjen erbjuder lyftar för personer som behöver visst stöd för att resa sig och stå upp. Dessa lyftar är användarvänliga och idealiska hjälpmedel i hemmet. De väger inte mycket, monteras lätt isär utan behov av verktyg och är smidiga att ta med vid resor. Invacare Birdie EVO familjen erbjuder en trygg och säker förflyttning tack vare SmartLock™ och dämpare som minskar gungningseffekten vilket gör lyftet stabilare. Lyftbygeln är U-formad för optimal kontakt mellan brukare och vårdare roteras enkelt 360 grader. De väger inte mycket, fälls lätt ihop utan behov av verktyg och är smidiga att ta med vid resor. För de som önskar stationära personlyftar erbjuder Invacare lyftmotorn Robin som med sina unika lyftband är smidig och enkel att hantera samtidigt som brukaren kan förflyttas tryggt och säkert. Avsaknaden av lyftbygel gör att brukaren inte utsätts för risken att krocka med lyftbygeln samtidigt som det ger maximal ögonkontakt mellan brukare och personal. Alla personlyftar från Invacare kan kombineras med ett stort urval av lyftselar och tillbehör för att anpassas till de specifika behoven hos varje brukare och vårdare.