Oxygen

Oxygen

Normalflödes syrgaskoncentrator för en bekväm behandling hemma

En syrgaskoncentratorer är en utmärkt lösning för klienter i behov av syrebehandling i hemmet. Dessa enheter hämtar syre från den omgärdande miljön och levererar det till användaren enligt förskriven mängd. De är utrustade en med innovativ teknik som gör dem tillförlitliga, effektiva och användarvänliga.
Våra syrgaskoncentratorer är konstruerade för att ge användare och vårdgivare maximal komfort och bekvämlighet. Dessa enheter är en utmärkt lösning för hemmabruk, så att användarna kan behålla sin självständighet och ändå få den behandling som erfordras.
Detta hjälpmedel förser användarna med ett kontinuerligt syreflöde, vilket ger möjlighet till en självständig livsstil. Här presenterar vi vårt normalflödes-alternativ. 

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Stationär syrgaskoncentrator med perfekt ergonomi

Bland de många viktiga fördelarna med våra stationära syrgaskoncentratorer är deras smidighet och manövrerbarhet. Dessa enheter är lätta och tillräckligt kompakta för att möjliggöra enkel förflyttning i hemmet och tas lätt med på resor. Tack vare dess kompakthet kan användaren utnyttja sitt hem till fullo och ändå få sin syrebehandling. 

Denna 5L-koncentratorer är inte bara kompakt och enkel att transportera, den är också tyst. Våra nyskapande innovationer har resulterat i en låga nivåer av kompressor- och övriga ljud. Detta gör denna enhete idealisk för hemmabruk, vilket ger en pålitlig prestanda utan bullerstörningar. 

Tack vare Invacare’s erfarenhet av oxygenbehandling kan vi upprätthålla användarvänlighet och ge utmärkt tillförlitlighet för våra syrgaskoncentratorer. Denna 5L-enhete är byggd med den senaste utvecklingen inom sikt-material och kompressorteknik. Summan av detta ger en låg kostnad och vid behov ett enkelt underhåll. 

SensO2-tekniken ger användaren sinnesro då den kontrollerar att syret de får är håller hög renhetsgrad. Systemet varnar användaren ifall syrekvaliteten faller. Ett larm utlöses då syrekvaliteten sjunker under 73%, och uppmärksammar användaren att ringa en servicetekniker. 

Denna syrgaskoncentratorer är HomeFill-kompatibel. Detta gör att användaren kan fylla sina egna lätta syrgasflaskor i hemmet. HomeFill-systemet sparar kostnad och miljöpåverkan i förhållande till inköp av syrgascylindrar från ytterligare leverantörer. Lättviktsflaskorna ger konstant eller pulsat flöde av högkvalitativt syre. 

Andra tillbehör finns också, däribland flödesmätare för barn, som möjliggör korrekt lågflödesavgivning mellan 50 till 750 cc / min. En rad olika tillbehör som grimmor, slangar och kopplingar är också kompatibla med dessa system.