Manuella rullstolar till barn

Manuella rullstolar till barn

Invacare tillhandahåller också rullstolar för barn. Rullstolar som man kan växa med!

Invacare erbjuder hjälpmedel som riktar sig till alla användare, inklusive de yngsta. Vårt utbud av barnrullstolar är utformade för att passa de små barnens behov bäst och ge dem möjlighet att njuta av livet på egen hand. 

Manuell rullstol Invacare Action 3 Junior lättvikt justerbar hopfällbar ekerskydd körhandtag

Invacare Action 3 Junior barnrullstol

Invacare Action®³ Junior är den lätta, ihopfällbara rullstolen som har utformats med barn i åtanke, för att kombinera frihet, glädje och elegans med komfort. De moderna...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

För att bäst passa yngre användares behov är våra rullstolar ihopfällbara för att enkelt kunna tas med i en bil eller ställas undan. Tillverkade i aluminium för lägsta möjlig vikt. Naturligtvis är komfort i folkus men också utseende. Det finns roliga alternativ för att göra stolen mera personlig tillgängliga.

Vår Action3 Junior är lämplig för barn mellan 3 och 15 år, vilket gör den till ett utmärkt val som rullstol för de yngsta men också till en tonåring. Här kan du läsa mer om den här produkten. 

Mycket anpassningsbar rullstol för barn.

Action3 Junior rullstol passar både barn och unga och erbjuder ett bra sittande, goda köregenskaper och möjlighet till en personlig design. 

Action3 Junior har en innovativ teleskopisk kryssfällning som gör att man kan låta stolen växa, både i bredd och sittdjup tillsammans med användaren. Därför kan rullstolen följa sin användare under lång tid. 

Förutom den teleskopiska kryssfällningen som justerar sittbredd och sittdjup så kan man justera sitthöjden och ändra drivhjulens placering. Allt för att göra rullstolen så bra som möjligt för användaren. 

Låt oss inte glömma de olika tillvalen som finns för både komfort och utseenden. Ramen finns i olika färger och ekerskydden finns i tre moderna mönster. 

Länkhjulen finns i flera varianter, inklusive ett massivt hjul med blinkande ljus. Armstöden och benstöden är också justerbara. En mängd andra tillbehör finns också för förbättrad komfort, passform och säkerhet.