Eldrivna rullstolar för inom-/utomhusbruk

Eldrivna rullstolar för inom-/utomhusbruk

Rullstolar att använda inomhus & utomhus för trygg och oberoende förflyttning i vardagen

Vårt utbud av eldrivna rullstolar för inom- och utomhus-bruk ger användarna frihet att fortsätta med sina dagliga aktiviteter, våra rullstolar är anpassade att hantera olika inom- och utomhussituationer. Speciellt för personer med rörelsebegränsningar som gillar att ha en aktiv livsstil, ger dessa enheter ett optimalt alternativ att lita på, tillsammans med en vårdare eller vid manuell manövrering. Stolarna är utformade för att vara användarvänliga och användbara i olika situationer, för användaren att fortsätta livet på sina egna villkor.

Invacare Aviva RX 20 Modulite elrullstol inomhus utomhus bakhjulsdriven hjälpmedel permobil

Invacare Aviva RX 20 Modulite elrullstol

Det mycket anpassningsbara erbjudandet med fler funktioner och alternativ. Det perfekta valet för antingen inom- eller utomhusbruk, med ett omfattande utbud av tillbehör. One-Piece...

Invacare Aviva RX 40 Modulite eldriven rullstol inomhus utomhus bakhjulsdriven hjälpmedel permobil

Invacare Aviva RX 40 Modulite elrullstol

AVIVA eldriven rullstol från Invacare är det perfekta valet oavsett den ska användas inom- eller utomhus, med ett omfattande utbud av valmöjligheter, tillbehör, alternativa...

Invacare Aviva RX 40 sittproblematik elrullstol inomhus utomhus bakhjulsdriven hjälpmedel permobil

Invacare Aviva RX 40 ULM elrullstol

Med siktet inställt på positionering och passform. Vårt sitssystem som erbjuder lösningar till de tuffaste utmaningarna när det kommer till sittproblematik och att öka oberoendet...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Ett brett utbud eldrivna hjälpmedel som definieras av utmärkta köregenskaper och tillförlitlighet

Utmärkta köregenskaper är synonymt med detta sortiment av elektriska inom- / utomhusrullstolar. De är utrustade med effektiva och kraftfulla motorer och en teknologi som hjälper till med vardagens aktiviteter. Till exempel möjliggör den patenterade SureStep-tekniken på våra 6-hjuliga modeller en bekväm och säker hindertagning över ojämnheter.

En av de många fantastiska egenskaperna för vårt eldrivna rullstolsortiment är dess kompakthet. Trots att de är fyllda med många tekniska innovationer har dessa eldrivna hjälpmedel utformats för att klara alla vardagliga situationer och behov, även i trängre utrymmen. Dessutom är dessa eldrivna rullstolar enkla att transportera, vilket skapar trygghet för användare om man vill ta med sitt hjälpmedel på resan.

Andra fördelar med denna produktfamilj är de många inställningsalternativ som finns för en bekväm och individuell passform enligt användarens preferenser. Sortimentet av färger ger möjlighet till personlig prägel och tillbehör som finns tillgängliga till våra modeller innebär att funktionaliteten för dessa enheter kan förbättras ytterligare. Våra elrullstolar är utvecklade för att vara enkla att, serva rekonditionera och använda, vilket möjliggör bekväm användning för både användare och de med professionen att se till att de fungerar som de ska.

Vårt innovativa LiNX-kontrollsystem som finns på alla våra modeller är framtaget för att ge användaren en optimal, smidig och användarvänlig körning. Systemet använder banbrytande teknik för att ge intuitiv användning av stolen och har en rad praktiska funktioner, som en pekskärmsmanöverenhet, trådlös programmering och den innovativa MyLinx-appen. Ett antal tillägg kan anpassa systemet till olika användares behov.

Vår produktfamilj av elrullstolar finns i modeller med 4- och 6-hjul. 6-hjulingsalternativet ger en utmärkt manövrerbarhet, framförallt i trängre utrymmen.