Manuella rullstolar Komfort

Manuella rullstolar Komfort

En familj av komfortrullstolar

Invacare sortiment av komfortrullstolar inkluderar REA Azalea och REA Dahlia. Dessa rullstolar erbjuder anpassning för optimal komfort och positionering oavsett användarens behov. Rullstolarna har ryggstöd som kan anpassas, tilt-in-space funktion och vinkelställbara benstöd, som några få exempel på funktioner. Allt för den bästa komforten vid långvarig användning. När vi utformar dessa stolar, ser vi till att bygga en kvalitetsprodukt med förstklassig prestanda. Komfortrullstolarna i vårt passiva sortiment är lämpliga för användare i olika åldrar, kroppsformer, storlekar och är anpassningsbara för bästa passform.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Alla modeller har det innovativa alternativet; Tilt in Space som standard.

REA Azalea finns i flera varianter beroende på användarens behov och storlek. Azalea, standardmodellen, Azalea Minor för ungdomar, Azalea Tall för långa personer och Azalea Max för bariatriska användare. Alla modeller har Invacare Dual Stability System för säkerhet och stabilitet när man tiltar rullstolen. Flex 3 ryggstödet är justerbart i både höjd, bredd och djup. Det går även att vända på ryggen för att tillgodose olika användares behov.

REA Azalea Base-modellen är det perfekt valet att montera olika sittsystem eller individuellt formade sittskal. När man söker komfort och prestanda i ett mindre paket, passar REA Dahlia perfekt. Stolen erbjuder tiltfunktioner och anpassningar i en kompakt design. Matrx-ryggstöd finns som tillval för extra komfort. På en Dahlia kan sitthöjden göras låg för att underlätta för användare som vill och kan framföra rullstolen med hjälp av fötterna.

REA Clematis en något enklare rullstol men med de viktiga funktioner som tilt-in-space och höga ledpunkter vid höft- och knäled som standard. Bara för att Clematis är enklare så gör vi inte avkall på de viktiga funktionerna.