Matrx ryggsystem

Matrx ryggsystem

Matrx-ryggstöds-familjen med en utmärkt kvalitet i ett sortiment av produkter

Invacare Matrx-sortiment av ryggstöd ger perfekta lösningar för rullstolsanvändare med en lättanvänd produkt. Kombinerat med konturerade sittdynor kan Matrx-ryggstöd-familjen höja den totala upplevelsen av att använda rullstol.

Matrx Elite E2 ryggsystem rullstol easy fit monteringsfäste ryggstöd elrullstol enkel justering

Matrx Elite E2 ryggsystem

Vi presenterar det nya ryggstödet MatrX Elite E2. Invacare och Motion Concepts senaste innovation inom ryggsystem. MatrX Elite E2 erbjuder maximalt posturalt stöd för dem som har...

Matrx MX2 ryggsystem kolfiber lättvikt attraktiv design stabilt ryggstöd manuell rullstol

Matrx MX2 ryggsystem i kolfiber

Speciellt konstruerad kolfiber som ger oöverträffad stabilitet för ultimat frihet och prestanda Trusted Solutions, Passionate People®  Designad för aktiva personer, MX2 ett ultra...

Matrx ryggdyna junior barnryggdyna reglerbar rygg ryggstöd rullstol barn litet ryggstöd

Matrx mini ryggsystem för de yngsta

En formad högelastisk skumdyna. Invacare Matrx Mini Rygg och Mini PS Sittdyna är utformade för att ge optimalt stöd med maximal rörelsefrihet. Varje del av detta sittsystem har...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Dessa ryggstöd på rullstolarna ger stabilitet, stöd och komfort samt ultimat stöd för ländryggen. De är utformade för att hantera problem som vanligtvis förknippas med rullstolsanvändning, till exempel dålig hållning och positionering. De skyddar också mot tryckrelaterade problem, som uppkomst av trycksår. 

Ryggstöden som passar olika rullstolstorlekar

Bland de många fantastiska funktionerna gällande Matrx-ryggarna är dess enkla installation, justerbarhet, anpassningsbar till olika rullstolstorlekar. Det valfria monteringsfästet tillåter val mellan en Easy Set snabbutlösnings-, delat- eller fixerad mekanism. 

Alla kan snabbt installeras och justeringar även när användaren sitter i rullstolen. Dessutom är de fyra olika modellerna i Matrx-serien utbytbara när man använder Easy Set-monteringsfäste som ger användarvänliga flerdimensionella justeringar. 

Ett sortiment av storlekar/längd på monteringsstiften gör det möjligt att montera ryggarna på ett brett utbud av rullstolbredder. & nbsp;

En mängd olika storlekar, rygg bredder och val mellan fyra konturdjup, säkerställer en bekväm och korrekt passform för en mängd olika inställningar och behov. Dessutom finns flera rygghöjder tillgängliga, vilket ger rätt stöd från lägre till övre delen av bröstkorgen.

En rad sido- och nackstödsalternativ finns för vissa modeller. 

Matrx MX2-ryggstödet är ett utmärkt alternativ för aktiva användare. Tillverkad med speciellt konstruerad kolfiber, ger denna rygg utmärkt stabilitet i en robust och lätt produkt. Kolfiber som används vid tillverkningen av Matrx MX2-ryggstödet är utformad för att optimera flexibilitet och stötdämpning. Produkten tillåter således användaren att bibehålla flexibilitet och stabilitet vid behov. 

Ryggstödet i Matrx MX2 finns i olika höjder och bredder, vilket möjliggör en perfekt anpassning till användarens behov. Utskärningar i skalet ger andningsförmåga för ett bekvämt mikroklimat.

Detta ryggstöd kan utrustas med en snabbmonteringsfäste Mini Set eller en fast montering. Båda möjliggör en flerdimensionell justering av höjd, djup och rotation. Monteringsfästet i sig är också justerbar och ger passform för en rad rullstolbredder.