Gång & hygien

Gång & hygien

Tekniska hjälpmedel för säkra och bekväma dagliga rutiner

Även vanliga vardagliga aktiviteter kan utgöra en utmaning för äldre och personer med funktionsnedsättning. Saker som att ta ett bad, besöka toaletten och böja sig för att plocka upp något kan vara alltför påfrestande på lederna och i vissa fall omöjligt utan hjälpmedel. Det är därför Invacare har kommit med ett brett utbud av tekniska hjälpmedel för dagliga aktiviteter, hygien och belastningssituationer. Vår familj av tekniska hjälpmedel vid förflyttning inkluderar rollatorer och gångramar. De är alla byggda av högkvalitativa material med smarta designfunktioner som underlättar förflyttning för dem som behöver hjälp.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Våra hjälpmedel tillgodoser både äldre och funktionsnedsatta användare i alla åldrar. Invacare har ett rikt utbud av toalett- och hygienlösningar för en säker vardag. Ett antal olika toalett- och duschstolar tillgodoser användare som behöver extra hjälp för att ta en dusch. Toalettförhöjare med och utan armstöd, bad-/duschstolar och badkarslyftar ger ett bekvämt stöd för användarna under deras bad- och toalettrutiner. En rad grepphandtag säkrar användarens komfort och trygghet.

Ett mångsidigt utbud av högklassiga rollatorer, hygienstolar och andra bad- och mobilitetshjälpmedel

Invacares tekniska hjälpmedel för mobilitet är utformade för att anpassa sig efter användarens behov. Rollatorerna och gåramar finns i en mängd olika konfigurationer som tillgodoser användare med olika behov av stöd och support. Rollatorer finns i många olika utformningar, funktioner och innehåller modeller för användare som behöver extra trygghet och stabilitet. Gåramarna finns i olika utföranden, de har fast ram eller infällbara sidoramar. De är gjorda av hållbara men lätta material och är höjdjusterbara. Våra hygienhjälpmedel med och utan hjul är även de byggda av högkvalitativa rostfritt material och många av dem är konfigurerbara för att passa olika användarens kroppsform och storlek. I vår familj av toalett- och duschstolar finns modeller med 24” hjul, som ger användaren en större grad av oberoende då de kan köra stolen själv. Ett komplett utbud av dusch- och hygienstolar kombinerat med ett urval av grepphandtag som kan monteras på väggen gör det enkelt att ta ett bad.