Ishear - det första verktyget för att mäta den totala skjuvkraften

Nu introducerar vi det första verktyget för att mäta den totala skjuvkraften. iShear är nu tillgänglig och it's shear genius!

ishear

iShear är det första kliniska verktyget för att mäta Totala Skjuv Kraften (TSK) i sätesplanet. Nu kan ditt team äntligen kvantifiera och grundligt utvärdera positioneringen av en person i ett sittsystem. Detta bidrar till att minimera glidkrafterna när man ställer in en rullstol och förhindrar obehag och kliniska problem som orsakas av glidning.

Vad är total skjuvkraft?

Totala skjuvstyrkan i sätesplanet mätt av iShear är den främre-bakre kraften parallell med sätesplanet. Det mäts mellan dynan och sitsen.

Utvärdera ett sittsystem var som helst, när som helst

iShear kan användas på nästan alla vanliga rullstolar genom att placera den under sittdynan. Ingen förändring i klientens grundinställning krävs.
När du har installerat kan du använda  iShear-appen som nerladdas kostnadsfritt för att överföra data i nutid via Bluetooth-anslutning.

Titta på videon för att se hur lätt iShear fungerar.

Läs mer i Broschyren
Ladda hem Bruksanvisningen och Quick installation guide

Klicka på länken för att hitta kontaktuppgifter till någon av våra produktspecialister om du önskar en demonstration av iShear.

 

De senaste nyheterna