Invacare lanserar den nya dusch- och toastols familjen 

Vi lanserar en vidareutveckling av vår välrenommerade dusch- och toalettstol Aquatec Ocean serien, med den nya Aquatec Ocean Ergo familjen.

Ocean Vip Ergo

Aquatec Ocean Ergo och Ocean Vip Ergo

Invacare lanserar en vidareutveckling av sin välrenommerade dusch- och toalettstol Aquatec Ocean serien, med den nya Aquatec Ocean Ergo familjen.
Vidareutvecklingen av sittsystemet är baserat på resultatet av intervjuer och återkoppling från kunder och användare. Utvecklingen i kombination med de nya mjuksitsarna ger stora möjligheter till ett ergonomiskt och tryggt sittande för en användare med komplexa sitt och positionerings behov.

Tiltsystemet är också vidareutvecklat för att smidigt och enkelt kunna tilta sittande personer på ett följsamt sätt. Ocean Vip Ergo är utrustade med en ny ergonomisk lutningsmekanism med möjlighet att förskjuta tyngdpunkten. Mekanismen har utformats för att göra det enklare och mer intuitivt för vårdaren att hantera duschstolen, samtidigt som den skapar en smidigare och mer bekväm upplevelse för användaren.

Aquatec Ocean Ergo-familjen består av sex nya flexibla duschstolar, utformade för att öka användarens oberoende, säkerhet och komfort. Ocean Ergo-familjen innehåller allt från en brukarmanövrerad modell till mera avancerade modeller med möjlighet att vinkla sitsen och ryggstödet och erbjuder personliga vårdlösningar för att passa ett brett spektrum av fysiska tillstånd och behov.

För att få mer information och kunskap kring Aquatec Ocean Ergo familjen, titta vidare i broschyren eller kontakta oss för en demonstration.

Aquatec Ocean Ergo familjen


Aquatec Ocean Ergo

Aquatec Ocean Vip Ergo 

De senaste nyheterna