Förvandla din rullstol till scooter med nya E-Pilot

E-Pilot är den senaste innovationen från Alber, som nu lanseras på den svenska marknaden. Du kopplar enkelt på den som manuellt styre och tredje hjul, med motorn i hjulnavet, och vips har du förvandlat din aktivrullstol till en scooter.

E-Pilot

E-pilot är en elegant lösning som ger dig rullstol och scooter, allt-i-ett. Det blir stadigare och sliter inte på axlarna överhuvudtaget och gör att du kan ta dig längre sträckor utomhus i din aktivstol, i andra hastigheter.

Körsträckan på upp till 50 kilometer är väl tilltagen och motorn ljudlös. Med nedladdad app kan du öka farten från 10 till 20 kilometer i timmen och samtidigt få lite fler grundfunktioner. Batteriet är väl integrerat i styrstammen och det mesta av kablaget och elektroniken är också dolt.

E-pilot är dessutom nätt, tajt och användarvänlig. Den delen som du fäster i rullstolen hamnar under knäna och är avrundad, vilket ger dig ett naturligt mellanrum mellan underbenen och en mjuk känsla.

Hjulen är väl tilltagna för att öka komforten och få mjukare gång. När du dockar av din e-pilot stödjer du den på flexande stödhjul som gör så att den inte tippar och som inte är ett hinder när du kör över en kant.

Du hittar mer information om E-Pilot här

E-Pilot i kombination med Küschall K-serien

Teknologin bakom K-Serien, som gör den så enastående mångsidig och hanterbar, är beprövad under de senaste 20 åren. Hela ramen, ända ner till framgaffeln, är tillverkad i ett enda stycke. Det ger först och främst en oöverträffad körupplevelse.

Tack vare den unika designen av K-Serien görs alla justeringar endast i sitsmodulen – ramen förblir som den var. Om du skulle behöva ändra tyngdpunkten så kan du enkelt välja mellan fem olika lägen på sitsmodulen. Inget annat ändras.

Den minimalistiska designen av ramen kombinerar lätthet och estetik med enastående stabilitet. Detta ger - utöver fenomenala köregenskaper - en rullstol som i kombination med E-Pilot, tar dig längre sträckor utomhus utan större ansträngning. En kombination som också är både lätthanterlig och smidig utan att tumma på vare sig estetik eller funktionalitet.

Du hittar mer information om K-serien här

För mer information om E-Pilot samt vilka fler rullstolar E-Pilot passar ihop med, kontakta vår Kundservice.

 

De senaste nyheterna