Drivaggregatet Smoov har vunnit pris

The Baden-Württemberg International Design Award vanns av det allra senaste av drivaggregaten från Alber. Nämligen Smoov One.

DESIGN AWARD SMOOV
The Baden-Württemberg International Design Award is nationally and internationally established and is highly appreciated under the "Focus Open" label. Last Friday our SMOOV one was honoured with the premium award "Focus Gold" for outstanding design.

Mer om "The Baden-Württemberg International Design Award"
Design Center Baden-Württemberg, som drivs av delstaten Baden-Württemberg, ger information och råd om professionell design. Som en del av främjandet av handel och industri erbjuder vi särskilt små och medelstora företag vägledning om aktuella designämnen. När allt kommer omkring, på nationella och internationella marknader, är det bara företag som erkänner och medvetet utnyttjar värdet av högkvalitativ, funktionell och estetisk design som har en verklig chans att överleva på medellång till lång sikt. I detta sammanhang spelar produkt- och industridesign en nyckelroll.
 
Av detta design center så har vi (Alber) mottagit priset ”Focus Gold” för outstanding design, gällande vårt senaste tillskott i produktfamiljen, Smoov One, i november 2019

Priset emottogs av Thomas Mueller Produktchef (Alber) och Sebastian Zitzler Exportchef (Alber)


Läs mer om Smoov One här.
 

De senaste nyheterna