Duschstolar

Duschstolar

Invacares duschstolar ger säkerhet och komfort

Att hålla balans och stå länge i duschen kan visa sig vara en utmaning för de individer som har problem med balansen. Detta kan göra duchtillfället till en stressad situation, med ökad risk för att halka eller falla. Dessutom kan otillräcklig personlig hygien medföra en mängd hälsorelaterade komplikationer. 

Aquatec Galaxy är en hopfällbar, höjdjusterbar duschstol som tar liten plats. Den har ergonomisk sits och kan erhållas med eller utan hygienurtag. Det mjuka ryggstödet ger...

i-fit är höjdjusterbar från 380 mm till 550 mm. Stor ergonomiskt formad sits för ökad komfort som är lätt att rengöra. Låg vikt och enkel att transportera.

Invacare I-Fit 9781E •...

The Invacare Aquatec Pico is a modular shower chair system, available as a stool - with armrest and backrest. It can be easily adjusted to users’ specifications. Aquatec Pico has...

Aquatec Sorrento är en komplett serie för dusch och badkar som kan modulbyggas ihop efter ditt behov. Duschstolen, pallen liksom badkarsstolen, är inte bara funktionella och...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Allt detta kan undvikas med vår Aquatec familj av fasta och hopfällbara duschstolar. De erbjuder säkert och bekvämt bad, vare sig det är i duschen eller i ett badkar. Deras nätta design gör dem till ett modernt duschhjälpmedel för många olika behov, vissa av modeller kan enkelt följa med på resorna. 

Risken för att halka eller falla ökar om användaren måste lita på en vårdare för hygienrutiner. Därför är våra duschstolar också ett utmärkt hjälpmedel för vårdgivare, vilket ger dem bra åtkomst för att hjälpa till med hygienen. 

Användarnas längd, vikt, kroppsform och behov samt ytan på det område där stolen ska användas behöver beaktas för att säkerställa en korrekt funktion. 

Vårt utbud av mångsidiga lösningar passar för många behov  

Designen som gör att Invacares fasta och hopfällbara Aquatec duschstolar sticker ut, är att de är flexibla och kan användas i en mängd olika inställningar. Vi erbjuder lösningar för duschar och badkar för avkopplande stunder. Vårt sortiment inkluderar också en duschstol som kan konfigureras på fyra olika sätt, dessutom en fast eller svängbar badkarsstol. Vi erbjuder också en 3-i-1-modell som kan byggas om från pall till duschstol till en fristående toalettstol.  

Alla Aquatec duschstolar är höjdjusteringsbara som möjliggör större komfort för användare i olika längder och också enklare åtkomst för vårdgivare. Aquatec duschstolar är gjorda för olika brukarvikter för att även tillgodoser tyngre användare. 

Naturligtvis har dessa produkterna halkfria sitsar och gummifötter på benen för bästa komfort. Designen på sitsar, ryggstöd och armstöd är gjorda för användarnas komfort och säkerhet, vilket ger en avkopplande duschstund. 

Stolarnas moderna design gör dem lätta att hantera, och de modeller som är ihopfällbara är det enkelt att transportera och förvara.