Badkarslyftar

Badkarslyftar

Badkarslyftar för att tryggt komma i och ur badkaret

För individer med balans- och rörelsebegränsningar kan ett bad i badkar vara en stor utmaning. För att lösa detta problem erbjuder vi på Invacare en badkarslyft som lugnt, tryggt och säkert lyfter i och ur badkaret.  

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Uppgifterna du anger kommer att behandlas av Invacare och dess dotterbolag för att svara på din begäran. Genom att markera denna ruta bekräftar du att du har läst Invacares integritetspolicy som innehåller ytterligare information om hur Invacare behandlar dina uppgifter och hur du kan utöva dina befintliga rättigheter. *

Badkarslyften ger användarna trygghet och komfort vid sina sköna bad. Den smidiga och vattentäta fjärrkontrollen arbetar med hjälp av uppladdningsbara batterier och klarar lyft upp till 140 kg.  

Säkerhet, komfort och tillförlitlighet kombineras i våra badkarslyftar, vilket tar bort besväret ur badet för individer med begränsad rörlighet och de som söker ett säkrare sätt att ta ett bad. De är också lämpliga för användare som bara kan ta ett bad i ett avslappnande syfte.  

Slitstarka, kompakta och lättanvända badkarslyftar med många anpassningsalternativ tack vare tillbehören.

Förutom optimal komfort erbjuder badkarslyften också ett säkert stöd för tyngre användare, med en modell som klarar lyft upp till 170 kg. Standardmodeller klarar av att lyfta användare upp till 140 kg tack vare de högkvalitativa materialen och design av produkten.  

För att möjliggöra enkel och bekväm användning har Aquatec badkarslyftar en ergonomisk flytande fjärrkontroll.  

Badkarslyfterna har en enkel montering och ryggfällning, vilket gör det lätt att använda och förvara. Enheternas enkla design gör dem lätt att rengöring och underhåll.  

Ett brett utbud av tillbehör kan möta många olika användares behov och preferenser. Höjdjusterbara nackstöd och specialdesignade fällbara ryggstöd med justerbara sidovingar fungerar bra tillsammans för att öka stödet och komforten. Bröst- och bäckenbälten ger extra säkerhet för användare med svag muskelstyrka och balans. Sitsens förflyttnings vingar och de specialdesignade ryggflikarna, stabiliserar användarna och ger dem en ökade säkerhet när de kommer in och ut ur badkarslyften. Höjdadaptrar på 2, 4 och 6 cm finns också som tillägg för förbättrad passform för olika badkars höjder.