Stödhandtag

Stödhandtag

Vägghandtag ger stöd i badrummet

Badrum kan upplevas halkiga och farliga, speciellt av individer som har balanssvårigheter. För att undvika olyckor I badrummet har Invacare tagit fram enkelt monterade vägghandtag. 

Balnea badkarsstöd handtag till badkar lätt att montera

Balnea H160 Stödhandtag

Balnea är ett stödhandtag för badkarskanten som ger stöd vid i- och urstigning ur badkaret. Monteras utan verktyg.

Monteras endast på badkar som har fasta sidor, ej på badkar med...

Stileo H170 duschhandtag utan montering sugproppshandtag vacuumfunktion två längder handtag

Stileo H170 to H172 Stödhandtag

Handtag för badrum med sugkoppar. Vacuumfunktionen gör Stileo enkel att montera. Ergonomiskt utformad. Finns i två längder: 400 och 500 mm

Säkerhetsindikatorerna visar om...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Ett utbud av snabbmonterade vägghantag för badrumsutrymmen.

Vi har tagit fram ett utbud av olika vägghandtag för badrum, för att enkelt kunna monteras där de behövs för att undvika att olyckor inträffar. Sortimentet kan enkelt installeras i duschutrymmet, vid badkaret, vid toaletten eller invid handfatet.  

Vägghandtagen installeras via två sugkoppar, utan behöv av några verktyg. Vägghandtagen visar via grön och röd markering om de är korrekt installerade, och kan installeras om på ett enkelt sätt utan att lämna hål i väggen. Dessa är enkla att ta med i bagaget på resor.