Change your language:
Invacare sängbord Sonnet Dual

Våra tillbehör runt sängen gör livet enklare, säkrare och bekvämare för dem som måste stanna i sängen och även för sina vårdgivare och anhöriga. Vår familj av sänglösningar inkluderar produkter som passar en rad behov och preferenser, som sänggavlar, sidopaneler och skenor, och sidobord, bland andra. Här presenterar vi Sonnet Dual av Invacare - ett multifunktionellt sängbord som kan tillgodose ett brett spektrum av behov.

Den har tre fack av olika storlek som tillåter användare att förvara sina av ägodelar. Det kan också fungera som nattduksbord med en topplatta som ger bekväm tillgång till vardagliga föremål. Plattan är också svängbar och kan vinklas in i en yta för arbete och underhållning, vilket ger en stabil yta för läsning och skrivning, till exempel. Bordsytan är justerbar i både höjd - från 75 cm till 105 cm - och vinkel för en passform som passar individuella önskemål. Dessutom har Invacare Sonnet Dual fyra hjul som ger en enkel förflyttning av sängbordet där användaren behöver det mest. Den kan till exempel flyttas på ett sätt som för med sig bordsytan över sängen under dagen och flyttas längre från sängen för att fungera som nattduksbord under natten. Maxbelastning 6 kg.

Sonnet Dual är inspirerad av skandinavisk design och kombinerar funktionalitet med elegans. Användare kan välja mellan fyra mönster - bok, vit bok, körsbär och ljus ek.

Multifunktionell: Den kan fungera som nattduksbord, nattduksbord och arbetsyta.

Tre fack: Perfekt för förvaring av olika storlekar.

Svängbar bänkskiva: Sonnet Dual kan förvandlas till en bänkskiva.

Justerbar klaff: Höjden och vinkeln kan justeras.

Hjul: Tillåter att bordet lätt kan skjutas runt.

Klassisk och funktionell: Kombinerar funktionalitet med elegant design

Sängbord
Sängbord

Sängbord i bok, vit bok, körsbär och ljus ek med en praktisk avlastningsyta, två lådor och ett litet skåp. Brickan kan höjdjusteras mellan 75-105 cm och kan vinklas vid behov.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation

Broschyr (1)
Teknisk data
Teknisk data
Höjd

Höjd

85 cm

Längd

Längd

Storlek matbord 63 x 32 cm

Lyftintervall

Lyftintervall

75 - 105 cm (mat-/lässkivan)

Totalvikt

Totalvikt

37 kg

Färgval

Färgval

Bok, Vit Bok, Ek och Körsbär

Färgval

Kommentar

Maxbelastning 6 kg

Bruksanvisning (1)