Change your language:

Tillbehören runt sängen från Invacare erbjuder multifunktionella lösningar som också ger ett snyggare utseende i sängen. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som gör att sängar ser bättre ut och gör dem mer funktionella.

Det mångsidiga sidobordet Sonnet Combi från Invacare tar funktionaliteten till en helt ny nivå. Detta sängbord kan tjäna en rad olika syften, vilket gör den perfekt för användare som behöver en mångsidig produkt som ger dem funktionalitet utan att behöva förlita sig på flera möbler. Först och främst kan Sonnet Combi fungera som en nattduksbord med tre öppna ytor som ger enkel åtkomst till vardagens ägodelar; den nedre öppna förvaringsytan är väl lämpad för större föremål som en väska. Det ger också förvaring för saker som måste läggas i lådor. För detta ändamål har sängbordet två fack - en mindre övre låda och ett större skåp i mitten. Det finns också en klaff som kan göra Sonnet Combi till ett bord för arbete och underhållning. Bordsskivan kan justeras i höjdled från 31 cm till 93 cm. Sonnet Combi har fyra hjul som gör att den kan skjutas runt och gör det också bekvämt att föra bänkskivan över sängen vid behov. Den finns i sju utföranden.

Multifunktionell: Den kan fungera som nattduksbord, nattduksbord och arbetsyta.

Gott om förvaringsutrymme: Tre öppna ytor, en låda och ett skåp.

Höjdjusterbar bänkskiva: Sonnet Combis bänkskiva mäter från 31 cm till 93 cm  och kan enkelt ändras från höger till vänster sida om bordet.

Hjul: gör att bordet lätt kan skjutas runt.

Design: Kombinerar funktionalitet med elegant design.

Olika modeller: Finns i NordBed bok, NordBed umbra, NordBed ek, bok, vit bok, körsbär och ljus ek. Alla horisontella ytor är gjorda av plastlaminat. Maxbelastning 4 kg.

Sängbord
Sängbord

Sängbord i bok, vit bok, körsbär och ljus ek. Alla horisontella ytor är av plastlaminat. Praktisk avlastningsyta, en låda och ett skåp. Matbrickan kan höjdjusteras från 31-96 cm.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation

Teknisk data
Teknisk data
Höjd

Höjd

87 cm

Längd

Längd

Storlek matbord 65 x 38 cm

Lyftintervall

Lyftintervall

31 - 93 cm (matskivan)

Totalvikt

Totalvikt

27 kg

Färgval

Färgval

Bok, Vit Bok, Ek och Körsbär

Färgval

Kommentar

Maxbelastning 4 kg

Bruksanvisning (1)