Matrx Flo-tech dynor

Matrx Flo-tech dynor

Vårt sortiment av Matrx Flo-tech-dynor erbjuder ett urval av lösningar för en mängd olika behov

Att använda en korrekt dyna är avgörande för komfort i sittande och för att förhindra trycksår och skador. Vår familj av Flo-tech sittdynor avseende rullstolar är särskilt effektiva för att ge en suverän upplevelse för användare även under långvarig sittande. Dessa dynor fungerar för olika rullstolar, vilket gör dem till ett idealiskt alternativ för användare med begränsad rörlighet och för dem som behöver kontinuerligt stöd och komfort när man sitter. 

Matrx Flo-tech Contour Visco NG anatomisk sittdyna skumdyna tryckavlastande dyna

Matrx Contour Visco NG Sittdyna

Invacare Matrx Contour ViscoNG-sittdyna är en anatomiskt konturerad 100% viskoelastisk skumdyna. Det ger utmärkta tryckfördelningsegenskaper för att förbättra komforten och...

Matrx Flotech Contour sittdyna formbar viscoelastisk följsamt skum formas efter kroppen

Matrx Flo-Tech Contour Visco

Formar sig efter brukarens kroppsform Invacare Flo-tech Contour Visco är en formbar dyna tillverkad i viscoelastisk temperaturföljsamt skum som formar sig efter kroppen vartefter...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.

Flo-tech-sittdynor är tillverkade av innovativa material av hög kvalitet

Våra Flo-tech sittdynor är tillverkade av kvalitativa högelastiska viskoelastiskta skum och gel. Skummet ger utmärkt komfort genom att anpassa sig till kroppens form. Vissa modeller har geléinlägg som erbjuder ytterligare stöd i nödvändiga områden, såsom sittben och sacrum. En modullösning möjliggör avancerad anpassning med en mängd tillbehör, justeringar och kilar.

De högkvalitativa materialen från Flo-tech sittdynor är gjorda för att anpassa sig till kroppens konturer och ge optimal support och tryckfördelning. Detta fungerar för att förhindra utveckling av trycksår och felställningar. Dynorna maximerar kontaktytan mot användaren, och vi erbjuder modeller som är lämpliga för användare med olika risknivåer för att utveckla trycksår.

Hygien för dessa produkter underlättas tack vare överdragens material som är vattenbeständighet och ånggenomsläppliga som möjliggör korrekt ventilation. Detta är viktigt för att upprätthålla personlig hygien men också för att förhindra sår. Dessutom tål överdraget tvättemperaturer upp till 80 grader. Vi erbjuder också sittdynor med en antibakteriell behandling som hämmar tillväxten av bakterier och mögel.

Vår familj av Flo-tech sittdynor finns också tyngre för användare. Vissa av våra lösningar upprätthåller sin utmärkta prestanda för användare upp till 150 kg (upp till 191 kg på vissa storlekar av Flo-tech Contour-modellen). Samtidigt är själva dynorna lätta och konturerade. &Nbsp; Flo-tech-dynsortimentet finns i ett stort antal olika storlekar, passande för många användare och rullstolar. Vissa modeller finns också i olika täthet. Dynornas överdrag finns också i ett sortiment av varierande tyger, vilket gör dem lämpliga för olika behov.