Standardmadrasser

Standardmadrasser

Standard madrasser för hem- och äldrevård.

Att ha en bekväm madrass är för alla avgörande för livskvalitet, oavsett deras fysiska tillstånd. Men för äldre och personer med begränsad rörlighet är komforten i sängen ännu viktigare. Det är därför vi erbjuder ett urval av standard madrasser och topp madrasser som ger omvårdnad och stöd vid långvarig sängläge. Vad mer, European Pressure Ulcer Advisor Panel rekommenderar att minimera tryck och skjuvning mot vävnaden som en kritisk förebyggande åtgärd när det gäller trycksår. Följaktligen är det fördelaktigt att använda en tryckreducerande madrass även för användare som inte är i en omedelbar risk för att utveckla trycksår.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Dessa produkter erbjuder praktiska och kostnadseffektiva lösningar för akut och äldrevård. Besök även www.invacare.se och se vår utbildningssida, Invacademy, för att lära dig mer om våra lösningar för att förebygga tryckskador och hitta utbildning inom ämnet.