Change your language:
Invacare sängbord Sonnet Basic

Oavsett om det är i en hemmiljö eller i vårdmiljö, för människor som behöver tillbringa lång tid i sängen på grund av ett medicinskt problem, kan det vara en tråkig upplevelse. Det är därför vi på Invacare erbjuder ett sortiment av tillbehör runt sängen som gör sängar mer attraktiva och mer funktionella. Vårt sortiment av sängprodukter inkluderar sänggavlar i en mängd olika färger och ytbehandlingar, sidopaneler, sidoskenor, stödhandtag, elektriska tillbehör, sängbord och mer. Sonnet Basic från Invacare är ett nattduksbord som är utformat för att göra tiden i sängen till en bekvämare upplevelse genom att tillhandahålla en funktionell och stabil yta för arbete och läsning.

Det är en av våra många lösningar för dem som behöver kvalitativa och praktiska möbler runt sängen. Sonnet Basic har en bänkskiva som kan vinklas i sex olika positioner, från 0 ° till 90 °, medan själva bordet kan justeras i höjd från 65 cm till 100 cm. Det finns en mindre sidoklaff som ger mer utrymme för att placera saker. Bordet är utrustat med fyra hjul och väger endast 11 kg vilket gör det enkelt att flytta bordet för att passa användarens önskemål och gör att ramen kan rullas under sängen och därmed föra arbetsytan över sängen. Det är en bra följeslagare som tillåter människor som behöver stanna i sängen med ett elegant och funktionellt område för arbete och underhållning. Bänkskivans finish matchar bra med vårt rika sortiment av sängändar.

Stabil och funktionell: Den erbjuder ett bord för arbete och läsning.

Höjdjusterbar: Från 65 till 100 cm.

Vinkeljusterbar: Arbetstoppen kan gå från 0 ° till 90 °.

Två bänkskivor: En mindre, sekundär klaff för mer utrymme.

Hjul: Sonet Basic gör att bordet kan flyttas runt.

Design: Snygg design som passar en mängd olika dekorer.

Sängbord
Sängbord

Ett stabilt arbets- och läsbord. Höjdjusterbart mellan 65-100 cm och vinklas i 6 olika positioner. En liten horisontell yta finns alltid.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation

Broschyr (1)
Teknisk data
Teknisk data
Höjd

Höjd

65-100 cm

Längd

Längd

Storlek matbord 65 x 40 cm, avlastningsyta 18 x 30 cm

Lyftintervall

Lyftintervall

65 - 100 cm

Totalvikt

Totalvikt

11 kg

Färgval

Färgval

Bok

Färgval

Kommentar

Maxbelastning 20 kg

Bruksanvisning (1)