Change your language:
Invacare sängbord pausa L865

Invacare sängbord Pausa är ett sängtillbehör som låter dig anpassa sängen så att den har extra funktioner. Det är ett höjdjusterbart sängbord med vinkeljusterbart bricka. Bordet levereras med en bricka som har en kant runtom för att förhindra att föremål faller ner eller spills på sängkläder samt är vinkeljusterbar genom att vrida den lilla ratten på sidan. Bordet körs på fyra små hjul för enkel manövrerbarhet. Sängbordet Pausa kan justeras från 72 - 116 cm i höjd. Den är lätt, robust och prisvärd, Pausa är lämplig för en mängd olika situationer som läsning, bärbar dator eller måltider.

Invacares sängtillbehör passar perfekt in i den personliga miljön, support som behövs av användare och övergripande anpassning efter kundernas behov. Invacare-sängar är byggda med olika funktioner - vissa har inte samma funktioner som andra. Men med sängtillbehören kan du helt enkelt anpassa dina sängtillbehör för att möta alla dina behov. Sammantaget är Invacare sängbord Pausa utformad med tanke på användaren; den är full av utmärkta funktioner för att ge användaren en givande upplevelse. Nedan följer några viktiga funktioner i Invacare sängbord Pausa L865:

Hållbarhet: Invacares sängbord Pausa är gjord av material av god kvalitet för att hålla ännu längre än förväntat

Hjul: Sängbord Pausa körs på fyra små hjul för enkel manövrerbarhet.

Snygg design: Den har en elegant design med utmärkta funktioner.

Justerbarhet: Sängbordets Pausa kan justeras från 72 - 116 cm i höjd. Användare kan justera den för att passa med hur deras säng är placerad.

Kompatibilitet: Sängbord Pausa är utformat för att passa perfekt med många sängar.

Komfort: Alla tillbehör är gjorda för att möta kundernas behov av komfort och support.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation

Teknisk data
Teknisk data
Höjd

Höjd

72-116 cm

Längd

Längd

Storlek matbord 60 x 40

Lyftintervall

Lyftintervall

72 -116 cm

Totalvikt

Totalvikt

7 Kg

Totalvikt

Kommentar

Maxbelastning 10 kg

Bruksanvisning (1)