Change your language:

Det elektriska sängryggstödet från Invacare är avsett för brukarens egen säng i hemmet. Sängryggstödet är enkelt att montera och använda och därför även användbart på t ex resan. Invacare Bedco Ryggstöd är lätt att använda och aktivera, även om den drivs elektriskt och därmed kan kännas svår att använda. Invacare förstår behovet av enkel användning och detta är integrerat i Becos ryggstöd. Täckmadrassen förblir på plats tack vare textilens struktur. Sängryggstödet levereras alltid med 24 volts motor och separat transformator som passar direkt i nätuttaget.

Detta ryggstöd är användarvänligt och kan tas med var som helst, även när du reser eftersom det är enkelt att montera och ta bort. Bedco ryggstöd har maximal funktionalitet. Ryggstödet hjälper användaren att få en sittställning - vilket gör det lättare att komma in och ut ur sängen. Den levereras med ett specifikt tyg där där strukturen säkerställer att madrassen håller sig ordentligt på plats. Ryggstödet finns i fyra bredder för att tillgodose det individuella behov. Motorn kan monteras på vardera sidan, inga lösa delar: motorn, handenheten och transformatorn är alltid anslutna.

Lämplig för transport: Den kan lätt transporteras - eftersom ryggstödet är enkelt att montera utan andra verktyg.

Bedco Anti-Sliding: Anti-glidfunktionen hjälper ryggstödet att inte glida när det används.

Väska för enkel transport: Den har en praktisk väska för enkel förvaring av handenhet och transformator.

Motorn kan monteras på vardera sidan: Motorn, handenheten och transformatorn är alltid anslutna. Motorn kan enkelt installeras på båda sidor.

Komfort och funktionalitet: Den är byggd med utmärkta funktioner som garanterar maximal funktionalitet. Hjälper klienten att få en god sittställning - det gör det enkelt för klienter att komma in och ut ur sängen lättare.

Hållbarhet: Den är byggd med material av god kvalitet för att hålla länge.

Motorn kan monteras på båda sidorna
Motorn kan monteras på båda sidorna

Inga lösa delar: motorn, manöverdosan och transformatorn är alltid ihopkopplade. Motorn kan enkelt flyttas till andra sidan vid behov.

Väska för smidig transport
Väska för smidig transport

En smidig väska för enkel förvaring av manöverdosa och transformator.

Sittlås
Sittlås

Förhindrar att ryggstödet glider mot huvudänden i samband med användning.

Komfort och funktionalitet
Komfort och funktionalitet

Invacare Bedco ryggstöd har maximal funktionalitet. Ryggstödet hjälper klienten att få en god sittställning vilket gör det lättare att komma i och ur sängen.

Smidig att transportera
Smidig att transportera

Enkel att transportera (låg vikt och inga lösa delar). Ryggstödet monteras enkelt utan behov av verktyg. Motorn kan placeras på valfri sida för att möta olika behov.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation

Teknisk data
Teknisk data
Bredd

Bredd

Utvändig bredd: 800 mm Invändig bredd: 700 mm

Ryggvinkel

Ryggvinkel

70°

Max. brukarvikt

Max. brukarvikt

Max brukarvikt 135 kg

Totalvikt

Totalvikt

9.5 kg

Max. temperatur vid rengöring

Max. temperatur vid rengöring

60° (tyget)

Ramfärg och träfärg

Ramfärg och träfärg

Aluminiumgrå, Khaki

Ramfärg och träfärg

Kommentar

Motor: 24V