Invacare XLT manuell rullstol fastram swing away lösa benstöd hjälpmedel svensk kvalitet

Invacare XLT Swing är en idealisk fastramstol med avtagbara benstöd. Designad för att justeras efter användarens individuella behov.  Till XLT Swing finns det ett brett sortiment av tillbehör som möjliggör rörlighet och självständighet. En rullstol för enklare överflyttning och manövrerbarhet såväl som komfort. 

Alla möjligheter - helt enkelt!

Invacare XLT är en manuell rullstol, en idealisk aktiv fastramstol för daglig använding. Designad för att justeras perfekt efter användarens individuella behov. Till XLT erbjuds ett brett sortiment av tillbehör till rullstol och möjliggör, samt till och med förbättrar, självständigheten och rörligheten.

Den bästa passformen

Invacare XLT är designad med den individuella användaren i åtanke. Uppmätt, konstruerad och anpassad för att passa varje användares specifika behov, är den idealiska rullstolen för att återfå, behålla och förbättra både rörlighet och självständighet. Komplexa rullstolslösningar och reservdelar är historia med XLT.

Stabilitet, styvhet och säkerhet för ett aktivt liv

XLT är tillverkad enbart i titan vilket ger användaren stabilitet och styvhet utan att kompromissa med vikten, XLT räknas till gruppen lätta rullstolar. Kombinationen med ett brett tillbehörssortiment, inställningar och möjligheter ger användaren fördelar hos en stol som erbjuder den säkerhet och det stöd som behövs när man är ute i det aktiva livet.

Svensk kvalitet

Invacare Rea® har inte kompromissat när det gäller. XLT är designad och tillverkad av Reafabriken i Sverige, vilket ger användaren fördelar av en stark tradition av kvalitet.

Armstöd

Stort sortiment av armstöd för bästa support.

Tippskydd

Tippskyddet kan enkelt svängas undan med foten. Tippskyddet är vinklat utåt för att ge mer utrymme åt fötterna för vårdaren/anhöriga.

Drivhjul

Black Marathon Evolution Plus, däck för design.

XLT Swing

  • För enklare överflyttning och manövrerbarhet så väl som komfort.
  • Länkhjulsupphängning för stabilitet och prestanda.
  • Titan fotbåge för att förbättra komfort så väl som lätthet.
Tippskydd
Tippskydd

Tippskyddet är höjdjusterbart och kan även användas som tramprör.

Swing Away
Swing Away

Fotstöd som enkelt roteras utåt för att på bästa sätt förflyttas i och ur rullstolen

Länkhjulsupphängning
Länkhjulsupphängning

För stabilitet och prestanda