Change your language:
wheelchair_back_cushion_Vicair_Multifunctional_back_without_cover

Ryggstödets komfort och prestanda är en viktig egenskap hos rullstolen för användare. Trots allt tillbringar rullstolsanvändare mycket av sin dag i den här enheten, vilket sätter dem i riskzonen för att utveckla trycksår och felställningar i sittsystemet om ryggdynan inte fungerar bra. Men även med rullstolar som ger ett väl fungerande ryggstöd som standardalternativ kan användarna dra nytta av en förbättrad dyna som tillägg som de från Vicair-sortiment. Dessa ryggstöd erbjuder överlägsen prestanda i områden som runt ryggraden och ger skydd mot tryckrelaterade komplikationer.

wheelchair_back_cushion_Vicair_Multifunctional_back_in_chair_1
VICAIR_BUTTERFLY_RYGG_NY
Picture_Liberty_back_no_cover
wheelchair_back_cushion_Vicair_Multifunctional_back_in_chair_1
VICAIR_BUTTERFLY_RYGG_NY
Picture_Liberty_back_no_cover
wheelchair_back_cushion_Vicair_Multifunctional_back_in_chair_1
VICAIR_BUTTERFLY_RYGG_NY
Picture_Liberty_back_no_cover

Här är några av de utmärkta funktionerna i Vicair-dynfamiljen. Vicair-dynorna erbjuder anpassningsbarhet till ett stort antal användares behov

Invacares familj av Vicair-dynor innehåller flera typer av ryggdynor. Var och en av dem är tillverkade av högkvalitativa material för överlägsen komfort och stöd, samt ger också anpassningsbarhet till en rad användningsområden. Till exempel erbjuder vi universella lösningar som kan passa på olika ryggsystem. Vi erbjuder också ett alternativ designat specifikt för användning med Invacare Rea Azalea Flex 3 ryggstödssystem. Denna modell har 13 justerbara sektioner med en central sektion som ger avlastning runt den thorakala regionen för brukare med uttalad kyfos.

Våra ryggdynor från Vicair implementerar flera funktioner för att säkerställa utmärkt skydd mot huden och trycksårsförebyggande egenskaper. Först tack vare innovativa material och design ger dessa ryggstöd optimal omfördelning av trycket. För det andra motverkar överdraget skjuvning, vilket är en bidragande faktor i utvecklingen av trycksår. För det tredje ger det perforerade inre överdraget mikroklimatkontroll som tar hand om användarens komfort och hygien.

Ryggdynorna från Vicair tillgodoser rullstolsanvändarnas stabilitet och positioneringsbehov på alla sätt. Lateralt stöd för postural kontroll vilket ger stabiliserande egenskaper, motverkar skjuv och med rikliga justeringsalternativ möjliggör en bra passform och överlägsen avlastning. Vårt sortiment erbjuder lösningar för många olika specifika behov. Invacares familj av Vicair-produkter är lätta att rengöra och underhålla, vilket är utmärkt för användarvänlighet, samt motverkar även risken för vävnadsskador.