Aquatec Disk är en vridplatta för duschstol och duschpall - Extra stor sittyta - Vridplattan roterar enkelt på duschstolen, en pall i exempelvis en duschkabin är ett bra hjälpmedel oavsett om du har en funktionsnedsättning eller bara vill sitta stadigt i duschen. Sittytan på snurrsitsen är len mot huden, dessutom är den lättskött och enkel att rengöra.

På bara några sekunder får du enkelt en duschpall med roterande sits genom att kombinera Disk med duschpallen Dot och en adapter. Ett perfekt hjälpmedel i ditt badrum är en pall till dusch med rejäla gummifötter för stabilitet. Mobil duschstol och andra hjälpmedel finns att köpa hos våra återförsäljare, dem hittar du på vår hemsida.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation
Broschyr (1)
Teknisk data
Teknisk data
Diameter

Diameter

365 mm

Höjd

Höjd

25 mm

Max. brukarvikt

Max. brukarvikt

140 kg

Vikt

Vikt

1,6 kg

Färgval

Färgval

Blå

Bruksanvisning (1)
Test & Certifikat (1)
Test & Certifikat (1 arkiv)