Hjälpmedelsdagen 2023 - Inspirationstalare nr 2

Nyheter

Hjälpmedelsdagen 2023 - Inspirationstalare nr 2

Här kan du läsa mer om Tobias Forsberg, en av årets inspirationsföreläsare på Hjälpmedelsdagen den 22/9. Missa inte att anmäla dig, kostnadsfritt så klart
Tobias Forsberg Invacare hjälpmedelsdagen

"Nya perspektiv", från professionell ishockeyspelare till ett liv i rullstol, med Tobias Forsberg

Mer om Tobias Forsberg:

Jag är född och uppvuxen i Piteå. När jag ser tillbaka på min barndom är det två saker som sticker ut; dels att den präglades av mycket  kärlek men också att idrotten alltid var närvarande. Jag testade på många olika sporter men det var hockeyn jag fastnade för. Redan vid de första stapplande skären visste jag att den skulle vara en stor del av resten av mitt liv.

”ETT LIV I RÖRELSE OAVSETT FÖRUTSÄTTNING”

Tobias berättar om olyckan som förändrade hans liv. Under en hockeymatch 2018 kolliderar han in i sargen, bryter nacken och blir förlamad. Slutet på en lång idrottskarriär men början på något nytt. Nya typer av utmaningar då allt inte längre handlar om att vinna eller förlora utan om att vinna eller växa. Där varje framsteg är en seger och varje misslyckande är en lärdom. En föreläsning om hur man möter motgång och tar sig vidare när allt känns hopplöst.

Läs hela programmet och anmäl dig här

Varje framsteg är en seger och varje misslyckande är en lärdom. En föreläsning om hur man möter motgång och tar sig vidare när allt känns hopplöst.