ACS inspiration

Kontroll ut i fingertopparna med Invacare® Advanced-Control-System ACS 2, efterföljaren till den mycket framgångsrika befintliga ACS. Systemet som kontrollerar alla funktioner på elrullstolen, allt från kör- och sitsinställningar till belysningen och andra väsentliga och ändamålsenliga funktioner.


Med ACS 2 introduceras nya elektronik- och aktuatormoduler för att möta nya behov såsom högre kliniska krav, renovering och kostnadsoptimering. Användaren kommer att uppskatta införandet av en LCD-skärm i färg, medan serviceteknikern får en spegelfunktion som förenklar vid omprogrammering eller service. Modulerna till ACS 2 är till stor del bakåtkompatibla, och erfarna användare kan direkt överföra sin kunskap till denna nyhet.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Uppgifterna du anger kommer att behandlas av Invacare och dess dotterbolag för att svara på din begäran. Genom att markera denna ruta bekräftar du att du har läst Invacares integritetspolicy som innehåller ytterligare information om hur Invacare behandlar dina uppgifter och hur du kan utöva dina befintliga rättigheter. *