Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair

AVIVA eldriven rullstol från Invacare är det perfekta valet oavsett den ska användas inom- eller utomhus, med ett omfattande utbud av valmöjligheter, tillbehör, alternativa styrningar och kontrollenheter, där man kan ställa lite högre krav på sittandet. Finns även i HD utförande, utformad för att ge den mesta möjliga individuella passformen, vilket ger ökad funktion och oberoende i användarens dagliga liv.

Under hela utvecklingsprocessen har vi följt tre ledord, design, prestanda och teknologi. Vi har med dessa ledord skapat ett elegant och attraktivt sortiment av elrullstolar som omfattar ett stort utbud av anpassningsmöjligheter, både i avseende sittandet såväl som chassit och elektronik. Med detta i åtanke så ges möjlighet till en bekväm och smidig körupplevelse.

Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair
Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair
Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair
Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair
Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair
Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair
Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair
Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair
Invacare Aviva RX 40 Modulite power wheelchair

Med den beprövade LiNX-elektroniken förenklas användarvänligheten tack vare möjligheterna att individanpassa med millimeterprecision, såväl som underlättande i kund och förskrivarled.

Smarta funktioner AVIVA RX erbjuds i en smal version som är lätt att manövrera runt i litet utrymme. AVIVA RX erbjuds i en bred version som gör det möjligt att använda mittbenstöd med stor funktionalitet. Längdjusterbart chassi, med vilket idealviktfördelning och optimala köregenskaper kan uppnås. Justerbar fjädring som absorberar vibrationer och stötar så att maximalt uppnås vid körning på olika ytor.

LiNX-styrsystem AVIVA RX levereras med LiNX - Invacares innovativa och unika styrsystem. LiNX-teknik och smarta funktioner ger nya möjligheter för programmering och tillhörande köregenskaper. Som användare kan du till exempel välja om styrspaken ska vara enkel med symboler eller om den ska vara modernare med pekfunktion. LiNX kan utrustas med Adaptive Load Compensation (ALC), som styr och säkerställer att rullstolsanvändaren alltid får bästa möjliga köregenskaper, oavsett yta, miljö och hastighet. AVIVA RX med LiNX kan också utrustas med G-Trac, vilket gör det mycket lättare att köra och korrigerar vid körning över hinder och på ojämn mark. G-Trac fungerar nästan som en kompass och ser till att den elektriska rullstolen kör säkert och riktningsstabilt i önskad riktning.

Invacare Modulite-sits AVIVA RX kan utrustas med olika sittsystem för att passa individuella önskemål och behov. Invacare Modulite är ett flexibelt, bekvämt och modulärt sittsystem som gör det möjligt att täcka de allra flesta av rullstolsanvändarens önskemål och behov. Med Modulite är det möjligt att säkerställa god positionering, sittställning och ergonomi genom att kombinera produkter från vårt stora urval av ryggdynor, armstöd, nackstöd, sidostöd, tryckavlastande rullstolsdynor och många andra tillbehör.

Tillbehörsprogram Invacare erbjuder ett stort utbud av tillbehör för våra elektriska AVIVA RX-rullstolar, inklusive

 • Tryckavlastande sittdynor
 • Ryggkuddar
 • Invacare Matrx-ryggsystem
 • Nackstöd
 • Kroppsstöd
 • Positionering av remmar
 • Väskkrokar
 • Kontrollbox med pekskärm och Bluetooth
 • Intuitiv styrsystem
 • Alternativa kontroller, inklusive mini-joystick, trädgårdskontroll, andning / sugning
 • G-Trac riktningsstabilitet
 • Elektrisk lutning med glidande tyngdpunkt
 • Kroppsstöd och nackstöd
 • Led-lampor

AVIVA RX elektrisk rullstol, precis som Invacares andra rullstolar för funktionsnedsatta och äldre, har täven AVIVA testats och godkänts i enlighet med gällande standarder. Om du vill se mer information om vårt sortiment av tryckavlastande sittdynor, ryggdynor, nackstöd etc. kan du hitta detta i avsnittet: Kuddar, ryggar, madrasser och placering i menyn. Vi erbjuder ett brett utbud av elektriska rullstolar, inklusive mindre och kompakta elektriska rullstolar samt större och mer robusta rullstolar för bariatriska rullstolsanvändare. Du hittar mer information om alla elektriska rullstolar från Invacare under resp. elektriska rullstolar inomhus och elektriska rullstolar inomhus / utomhus.