Våra varumärken

Alber

Drivaggregat från Alber är kraftfulla hjälpmedel för förflyttning som kan kombineras med ett stort utbud av manuella rullstolar. Stöd för trappklättring, påskjutsmotorer, automatisk bromsfunktion, drivhjul, batterier, joystick...
kan alla avlägsnas på bara några sekunder och är enkla att transportera!
Hemsida


AquatecAquatec

För olika dusch- och badbehov
Invacares hygienprodukter ger säkerhet och oberoende och underlättar den personliga hygienen vid bad, dusch och toalett.Dolomite

En säker vardag
Invacare erbjuder ett brett sortiment av gånghjälpmedel, från rollatorer med kvalitet som är lätta att anpassa, till olika modeller av käppar, kryckor och gåramar.
HemsidaKüschall

Aktivrullstolar som kännetecknas av design, kvalitet och enastående köregenskaper anpassade till varje individs livsstil.
Hemsida

Invacare

Rätt lösning för varje brukare
Invacare har ett brett sortiment av eldrivna rullstolar för maximal komfort och rörlighet. Invacares eldrivna rullstolar är skräddarsydda för att tillgodose varje brukares individuella behov.

Användarvänliga elrullstolar
Kompakta och lättmanövrerade elrullstolar för både inom-och utomhusbruk.

Allroundrullstolar
Allt från enkla transportrullstolar till höggradigt konfigurerade rullstolar.

Komfort i världsklass
Invacares vårdsängar har modern design och är utvecklade med säkerhet som högsta prioritet. Denna unika kombination säkrar komfort i världsklass.

Lösningar för optimal positionering
Invacare erbjuder högkvalitativa produkter inom positionering, tryckavlastning och ryggsystem. Invacare har ett brett sortiment av tryckavlastande madrasser med statisk luft, trögskum, miljöskum, kallskum samt växeltryck.
 

Invacare Rea

Invacares komfortrullstolar
Över 50 års erkänd expertkunskap ger hög grad av komfort och posturalt stöd.
Hemisda
 
 

Invacare Top End

Sportrullstolar
Specialbyggda sportstolar och handcyklar som täcker ett brett spektrum av handikappidrotter.
Hemsida
 

Motion Concepts

Moduluppbyggda sittsystem
Motion Concepts är ett kanadensiskt företag som designar och tillverkar ett brett utbud av branschledande moduluppbyggda sittsystem, en komplett serie
av Matrx®-sits, -rygg och tillbehör. För att kontinuerligt förbättra produkterna, från det enklaste till det mest komplexa, används kundernas återkoppling.
Oavsett om dina kunder behöver en sits-tilt för att reducera tryck, eller en sitslyft för att nå svåråtkomliga föremål, ger Motion Concepts effektiva och ekonomiska lösningar.
 

Exklusiv återförsäljare av:

Vicair 

Lösningar för optimal positionering
Invacare erbjuder högkvalitativa produkter inom positionering, tryckavlastning och ryggsystem. Invacare har ett brett sortiment av tryckavlastande madrasser med statisk luft, trögskum, miljöskum, kallskum samt växeltryck.