Reducera kostnaderna med Invacare högflödeskoncentrator Platinum 9. Invacare har kompletterat sitt oxygensortiment med Platinum 9, en HomeFill® II-kompatibel högflödeskoncentrator. Platinum 9 är pålitlig och säker för patienter som har behov av oxygenbehandling. Oxygenkoncentrationen är optimerad med obegränsad tillgång till syrgas samtidigt som underhållskostnaderna minskar drastiskt.

Patienten kan känna sig trygg tack vare det integrerade alarmsystemet. Platinum 9 är enkel att använda, detta i kombination med hög säkerhet gör att den är mycket uppskattad av patienterna.

Hög prestanda och driftsäkerhet kombinerat med enkelhet

Förutom kraftfull och driftsäker, så är Invacare Platinum 9 även användarvänlig. Med 9 liters oxygenkapacitet med 87 - 95,6 % oxygenkoncentration, är Platinum 9 anpassad för brukare med högt oxygenbehov. Med det integrerade handtaget och hjulen, så är Platinum 9 mycket lätthanterlig. Platinum 9 garanterar extra säkerhet för brukaren

Mervärde i förening med låga kostnader

Kostnader för lagerhållning hålls nere till ett minimum tack vare den lilla mängd av reservdelar och specifika tillbehör som krävs.

Hög prestanda och driftsäkerhet kombinerat med enkelhet
Hög prestanda och driftsäkerhet kombinerat med enkelhet

Förutom kraftfull och driftsäker, så är Invacare Platinum 9 även användarvänlig.

Filter
Filter

Enkel åtkomst av filter. Tillgängligt utan verktyg tack vare att ingången från sidan av koncentratorn är enkel att öppna.

Homefill anslutning
Homefill anslutning

Platinum 9 är kompatibel med Homefill.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Uppgifterna du anger kommer att behandlas av Invacare och dess dotterbolag för att svara på din begäran. Genom att markera denna ruta bekräftar du att du har läst Invacares integritetspolicy som innehåller ytterligare information om hur Invacare behandlar dina uppgifter och hur du kan utöva dina befintliga rättigheter. *
Teknisk data och dokumentation
Broschyr (1)
Teknisk data
Teknisk data
Höjd

Höjd

670 mm

Bredd

Bredd

467 mm

Längd

Längd

365 mm

Vikt

Vikt

24 kg

Laddare

Laddare

230 V, 50 Hz

Syreflöde

Syreflöde

1.0 - 9.0 l/min

O2 renhet

O2 renhet

87 - 96%

Tryck

Tryck

62 kPa

Höjd

Höjd

Upp till 1230m

Ljudnivå

Ljudnivå

< 47 dB(A)

Elförbrukning

Elförbrukning

475 W

Underhåll och service

Underhåll och service

Inga krav på rutinmässigt förebyggande underhåll under de första tre åren. Byt filter vid behov.

Bruksanvisning (1)
Bruksanvisning (1 arkiv)
Servicemanual (1)
Servicemanual (1 arkiv)