Invacare moderniserar rullstolschassit på TDX SP2

Nu uppgraderar Invacare rullstolen TDX SP2 med ett chassi i smäcker design som gör modellen ännu attraktivare.

TDX SP2 ULM LINX

Det välbekanta chassit med sin minimalistiska konstruktion har förbättrats ytterligare med enkel länkhjulsgaffel som tillval. Det finns inga utskjutande skruvar eller gaffeldelar vilket ger rullstolen ett attraktivt utseende samtidigt som chassit blir smalare framtill.
 
Nya svarta däck som inte lämnar några märken efter sig och stödhjul med svart fälg gör denna redan exceptionella rullstol ännu mer sofistikerad.
 
Sist men inte minst så skulle TDX SP2 inte vara det perfekta valet för en brukare om den inte gick att få i olika färger. Höljet finns i tio färger i neutrala till mer färgstarka toner och tio snygga fälgmärken. Det blir 100 färgkombinationer totalt!
 
I en ny videofilm demonstreras de nya funktionerna hos TDX SP2:

 
Visste du att TDX SP2 är kompatibel med LiNX Smart-teknik? 
 
Linx - Invacares styrsystem för rullstolar kommer såväl brukare som vårdpersonal till godo genom att erbjuda överlägsen körupplevelse i kombination med snabb och intuitiv programmering. LiNX erbjuder även en rad fjärrstyrningsalternativ med bland annat specialfunktioner för brukare som inte kan använda en vanlig joystick. REM400-fjärrkontrollen revolutionerar rullstolsbranschen med den typen av teknik vi förknippar med smarta telefoner och surfplattor. Se själv här.

Mer information om Linx hittar du här.
 

De senaste nyheterna