Invacare Action 3 Junior vinner prestigefyllt franskt designpris!

Invacare® Action®3 Junior® vinner det prestigefyllda priset Label of Observeur du Design 2018.

Action3 Junior

Invacare är glada att meddela att Invacare Action3 Junior - en lättviktsrullstol, som är fällbar och utformad speciellt för barn till tonåringar - har vunnit ett prestigefyllt franskt designpris, Label of Observeur du Design 2018.

Priset Observeur du Design introducerades första gången 1999 och är ett erkänt pris som stöds av ekonomi- och finansdepartementet och kultur- och kommunikationsdepartementet i Frankrike samt the International World Design Organisation, för att lyfta fram talanger hos företag och designer.

Priset gavs till nya Invacare Action3 Junior för designändringar som gjorts i linje med de senaste designtrenderna och kraven på personlig anpassning för barn.

Den nya juniorrullstolen släpptes i början av 2017 och kom med 6 helt nya färger och 3 nya ekerskydd.

Barnrullstolen Action 3 Junior är mycket prisvärd och har en beprövad konstruktion som växer med barnet. Du kan justera både rygghöjd och sitsbredd, arm- och fotstöd, utan nya tillbehör.

Gustave Moot, Head of Product Managagement Mobility för Invacare EMEA, säger om priset:
 "Att vinna ett pris är alltid givande, men att vinna Label Observeur du Design 2018 är extra speciellt för oss eftersom det är en symbol för erkännande av de förbättringar vi gjort på Action3 Junior, speciellt utformad för att ge barnen extra förtroende och stolthet för sin rullstol."

Läs mer om Invacare Action3 Junior här

 

De senaste nyheterna