Frihet med Dolomite Jazz 610

En rollator ger trygghet och säkerhet så att man vågar och vill vara aktiv längre upp i åren. Äldre användare känner sig mer självständiga och oberoende vid förflyttningar, råkar ut för färre fallolyckor och får ett rikare socialt liv.

Jazz 610

Dolomite Jazz 610/510 är en innovativ lättviktsrollator med en spännande design. Den passar bra både för inomhus- och utomhusbruk, och har en hel del nya funktioner och fiffigheter att bjuda på. Bromssystemet är vidareutvecklat, och handtagen har en öppen ergonomisk utformning. Gångutrymmet inne i rollatorn är fortfarande stort för att ge stöd för en aktiv person i vardagen.

Dolomite Jazz 610/510 ett lätt och smidigt alternativ som enkelt tas med på flyget, i bilen eller på restaurangen. Ett unikt fällsystem gör att den fälls ihop med ett enkelt handgrepp till ett behändigt 21,5 centimeter brett paket som står i hopfällt läge. Förutom den låga vikten har aluminiumrollatorn en ny design på handbromsen som gör den mycket lättbromsad. Ytterligare fiffiga detaljer är den löstagbara mjuka sittdynan, olika rymliga korgar med och utan lock och möjlighet att byta färg och mönster på sits och sidopaneler för en mer personlig touch.

Mer information och dokumentation, klicka här.

De senaste nyheterna