Change your language:
Manual wheelchair Invacare Re Spirea 4 NG

Återupptäck din frihet
Rea Spirea4NG är en dynamisk och hållbar hopfällbar lättviktsrullstol, idealisk för daglig användning. Genom att i designen införliva önskemål från användarna, erbjuder Spirea4NG enkel hantering, individuell anpassning, hög teknisk kvalitet och låga underhållskostnader. Detta gör den till ett perfekt val för användare såväl som för vårdare och tekniker. Rea Spirea4 NG är en dynamisk och hållbar hopfällbar lättviktsrullstol, idealisk för daglig användning. Genom att i designen införliva önskemål från våra brukare, erbjuder Spirea4 NG enkel hantering, individuell anpassning, hög teknisk kvalitet och låga underhållskostnader. Detta gör den till ett perfekt val för brukare såväl som för vårdare och tekniker. Rea® Spirea®4 NG

Enkel att manövrera

Den uppskattade designen hos Spirea-familjen finns också i konstruktionen hos Rea Spirea4 NG, vilket gör rullstolen lätt att köra för både brukare och vårdare. Höjdjusterbara körhandtag och de olika justeringsmöjligheterna för drivhjulets position förbättrar manövrerbarheten hos Spirea4 NG samtidigt som den stabila ramen ger lågt rullmotstånd. Drivhjulsinfästningen erbjuder ett brett urval av möjligheter och hjälper dig att hitta den mest optimala positionen.

Manual wheelchair Rea Spirea4 NG easy lift transportation
Manual wheelchair Rea Spirea4 NG
Manual wheelchair Rea Spirea4 NG
Manual wheelchair Rea Spirea4 NG easy lift transportation
Manual wheelchair Rea Spirea4 NG
Manual wheelchair Rea Spirea4 NG
Manual wheelchair Rea Spirea4 NG easy lift transportation
Manual wheelchair Rea Spirea4 NG
Manual wheelchair Rea Spirea4 NG

Optimal manövrerbarhet och stabilitet Med Spirea4 NG är det en ren glädje att manövrera trånga utrymmen tack vare att benstöden lätt svänger in under stolen, eller åt sidan, vid förflyttning/ passage. Ramkonstruktionen har ett unikt dubbelkryss som erbjuder dubbelriktad stabilitet, en funktion som kräver mindre energi vid framdrivning. Hög kompatibilitet och enkelhet Spirea4 NG drar nytta av en stark tradition av säker konstruktion med sin hållbara, höga stabilitet och aluminiumramen som är nästintill underhållsfri. Alla komponenter från hjul till benstöd finns i vårt sortiment av rullstolar från Rea och Invacare® . Bara tre enkla verktyg krävs för alla justeringar på Spirea4 NG. Spirea4 NG är en mångsidig och lätt rullstol. I hopfällt läge och när drivhjulen tagits bort, får Spirea4 NG lätt plats bakom framsätet eller i bagageutrymmet på bilen. Dess vikt utan bakhjulen är bara 9,5 kg, vilket gör den enkel att hantera och transportera.

Låg sitthöjd Med 22“ drivhjul får Spirea4 NG en låg sitthöjd som är lämplig för den som sparkar sig fram.

Ryggstödsfäste Det vinkelfasta 7° ryggstödet och den vinkeljusterbara versionen kan enkelt monteras på ryggstödsfästet.

Benstöd amputation Till Spirea4 NG använder man samma amputationsstöd som används till Azalea och Dahlia rullstolarna

Inbyggd camber Spirea4 NG har två cambervinklar inbyggda, 0° eller 2°. Man vänder enbart på drivhjulsinfästningen för att skifta. Fungerar på bägge varianterna av drivhjulsinfästning.

Armstöd Armstöd med kort, lång eller bred dyna. Uppfällbara, avtagbara hemiplegiarmstöd.

Drivhjul 16” Massiva drivhjul på 16” när stolen andast skall användas som en transport rullstol.

Tippskydd Tippskyddens position och höjd kan justeras för att erbjuda extra säkerhet och förebygga tippning. Finns både som standard och swing-away.

Drivhjulsinfästning Två olika drivhjulsinfästningar finns, std/passiv och aktiv/dubbel amp. Drivhjulsinfästningarna kan vändas både framåt och bakåt för bästa balanseringen av stolen. Aktiv har 8+8 lägen och standard har 3+3 lägen att placera drivhjulet.

Benstödsöverdel vinkelställbar, eller vinkelfast, med fast eller justerbar fotplatta samt fasta vinkelställbara amputations- och gipsbenstöd.