Vicair Hygiendyna inspiration

Vicair Hygiene består av 4 individuella sektioner fyllda med Vicair SmartCells, vilket gör den till en tryckfördelande och stabil dusch- och toalettdyna. Dyna ger optimal positionering, omfördelar tryck och minimerar skjuvkrafter. På grund av meshmaterial på botten, så är dynan, med SmartCells inuti, helt maskintvättbar i 60°C skontvätt.

Dynan är lätt att installera tack vare de 4 justerbara remmarna, en i varje hörn. Vicair Hygiene är lämplig att använda på Invacare Ocean Ergo, men kan även användas på andra hygien- eller duschstolar. För specifika behov kan fyllningen av var och en av de 4 sektionerna enkelt justeras.

Vicair Hygiendyna på hygienstol
Vicair Hygiendyna med spänne
Vicair Hygiendyna på hygienstol
Vicair Hygiendyna med spänne
Vicair Hygiendyna på hygienstol
Vicair Hygiendyna med spänne
  • Den stängda toppen och den öppna botten gör dynan maskintvättbar
  • Öppning i mitten följer konturen av din hygienstol
  • Fästs enkelt på sitsen med hjälp av remmarna i varje hörn
  • Optimal tryckomfördelning genom de 4 individuella sektionerna fyllda med Vicair SmartCells.
  • Fullt tvättbar i maskin
  • Perfekt kombination av komfort och vävnadsskydd i duschen och på toaletten
Enkel att applicera
Enkel att applicera

Fäst med remmar i varje hörn

Tät översida
Tät översida

Genomsläpplig under för bästa hygien, tvättbar i 60 grader

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Genom att markera den här rutan bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn och samtycker till att den information jag har lämnat används av Invacare och dess dotterbolag för att kontakta mig och bättre förstå mina intressen och bekymmer. *
Teknisk data och dokumentation