Vicair Hygiendyna inspiration

Vicair hygien är en dyna som är uppbyggd i 4 sektioner med möjlighet till anpassning om behov finns, precis som andra dynor i Vicairs sortiment.
Dynan är framtagen att passa främst till vår Ocean Ergo men går att använda på andra märken av hygienstolar efter en riskanalys. Dynan fästs med fästband i varje hörne som säkerställer att dynan ligger på plats. Ovansidan är ett vätskeavvisande material medan undersidan är i ett nätmaterial, allt för att underlätta rengöring av dynan.

Självklart går den att tvätta i maskin 60°C.

Vicair hygien finns i en storlek 48x45x8 cm
Artikelnummer VHY/4845
Med den nya hygiendynan kan användaren känna sig både trygg och bekväm i sitt sittande. Se de vanligaste frågorna om Vicair-sittdynor.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation