";

Toalett- & hygiendynan Vicair Liberty TC erbjuder komfort och vävnadsskydd vid toalett- eller duschbesök. Den är enkel att installera: spänn helt enkelt fast den lätta dynan på sitsen. Dynan med sin extremt låga vikt på 350 gram gör den enklel att transportera.

Det är idealisk att använda när tarm- och blåshantering resulterar i en längre toalettrutin. Med två tillgängliga storlekar kan Liberty TC installeras på ett brett utbud av toalett- & hygienstolar. TC:s bredd är lätt att justera och självklart är den lätt att rengöra och desinficera.

  • Fästs enkelt med hjälp av 2 remmar
  • Platt sektion för att tillåta liten justering till sitsen
  • Förvandlar den hårda sitsen till en bekväm sittyta
  • Remmar för en enkel montering på sitsen
  • Vattentät vilket gör det lätt att rengöra och desinficera
  • Väger endast 350 gram
Remmar på undersidan
Remmar på undersidan

Remmar för en enkel montering på sitsen

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Teknisk data och dokumentation
Broschyr (1)
Teknisk data
Teknisk data
Storlek

Storlek

43x43 cm och 50x45 cm

Max brukarvikt

Max brukarvikt

150 kg

Ytrengöring

Ytrengöring

Avtorkning

Bruksanvisning (1)