Vicair AllRounder O2 är den perfekta tryckavlastande dynan för aktiviteter utanför rullstolen. Ergonomiskt formad fästs denna Vicair-dyna enkelt på kroppen med spännen för bekvämt skydd oavsett aktivitet. Du kan bära den när du sitter på golvet och leker med barn, gör lite trädgårdsarbete, använder en handcykel eller deltar i sport- och fritidssysselsättningar som en båttur med vänner och familj.

Oavsett vilka aktiviteter du vill delta i kan Vicair AllRounder O2 följa med dig vart du än går, avlasta skinkorna och ge allround komfort och skydd. Den lätta Vicair AllRounder O2 kan följa med dig överallt och du behöver inte korrigera dynan och se till att den är korrekt placerad som med en sittdyna. Den har 5 individuella fack fyllda med Vicairs unika SmartCeller. Dessa små luftfyllda celler med en yta med låg friktion omfördelar trycket och hjälper till att förhindra skjuvning. Lämplig för personer i behov av måttlig tryckavlastning i kategori 0-1 enligt EPUAP och NPUAP definitioner.

Enkel applicering
Enkel applicering

Spännen som är placerade lättåtkomligt

Justerabara remmar
Justerabara remmar

Anpassa Vicair Allrounder efter eget önskemål

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Genom att markera den här rutan bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn och samtycker till att den information jag har lämnat används av Invacare och dess dotterbolag för att kontakta mig och bättre förstå mina intressen och bekymmer. *
Teknisk data och dokumentation
Broschyr (1)
Teknisk data
Teknisk data
Storlek

Storlek

40x35x4, 45x35x4, 50x35x4

Totalvikt

Totalvikt

0,75 kg

Max brukarvikt

Max brukarvikt

100 kg

Max rengöringstemperatur

Max rengöringstemperatur

60°

Test & Certifikat (1)