Väggmonterade duschstolar

Väggmonterade duschstolar

Väggmonterad duschstol

Att ta en dusch kan utgöra en utmaning för individer med begränsad rörlighet. Det är lätt att halka till och ramla i duschen. Att ha ett stabilt och tryggt plats att ta hand om de hygieniska behoven är lika viktigt för användare som för vårdgivaren. I vårt sortiment har Invacare en väggmonterade duschstol. De ger en solid och praktisk lösning i trånga utrymmen. Den väggmonterade nedfällbara sitsen ger en pålitlig lösning i badrummet. Vad mer är, dessa hjälpmedel är en perfekt lösning för hushåll med flera personer, eftersom hopfällningen av dessa platser innebär att de inte kommer att stå i vägen för nästa badrumsbesökare som inte behöver den. 

Aquatec Sansibar vägghängd duschstol uppfällbar duschpall på väggen pall justerbara ben

Aquatec Sansibar vägghängd duschstol

Aquatec Sansibar är platsbesparande, den monteras på väggen och fälls upp när den inte används. Rejält hygienurtag underlättar intimhygien. Individuellt höjdjusterbara stödben för...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Tillverkad med kvalitativt material och enkel design.

För att säkerställa stabilitet vid badrumsbesök är vår väggmonterade duschstol täckta med en beläggning på sitsen med antihalk design. 

Invacares duschstolar är tillverkade av hållbara material som är lämpliga för våta förhållanden, som PVC, ABS, rostfritt stål eller aluminium, för att säkerställa långvarig prestanda. Dessutom erbjuder dessa enheter en säker och enkel installation med en modell som har finjusterbara fötter lämpliga för ojämna badrumsgolv.  

De väggmonterade lösningen har en fällbar sits som gör det enkelt att fälla ner när de inte används, då tar den heller inte mycket plats. På tal om duschstolar och pallar så finns ett stort utbud av badrumsstödslösningar, inklusive en hygienurtag på sittytan, vilket gör dusch situationen säkert och bekvämt för användare och deras vårdgivare. 

Inom sortimentet från Invacare och Aquatec finns det möjlighet att bygga till ett ryggstöd eller ett armstöd till många produkter. Vi erbjuder också lösningar för badkaret, bland annat en badkarsbräda för användare upp till 200 kg.