Fristående toalettstol, fast

Fristående toalettstol, fast

Denna fristående toalettstol är ett bra alternativ när trösklar till ett badrum är ett hinder. En tillfällig lösning kan vara att ta med en Pico Toa med tillhörande potta, till sovrrummet. Då blir toalettbesöket närmare och enklare nattetid.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Uppgifterna du anger kommer att behandlas av Invacare och dess dotterbolag för att svara på din begäran. Genom att markera denna ruta bekräftar du att du har läst Invacares integritetspolicy som innehåller ytterligare information om hur Invacare behandlar dina uppgifter och hur du kan utöva dina befintliga rättigheter. *

För personer med begränsad rörlighet så som äldre, funktionsnedsatta eller tyngre användare är det en utmaning att använda en vanlig toalett på grund av sin höjd. Att behöva sitta ner på en låg höjd kan leda till smärta i leder eller muskler, och ökar också risken för att förlora balans. För att hjälpa till med detta erbjuder vi ett sortiment av toaletter som kan höja toaletten i varierande grad, beroende på användarens preferenser.