Förflyttningshjälpmedel

Förflyttningshjälpmedel

Invacares överflyttnings hjälpmedel ger säkerhet i vardagen hemmavid.

Det är välkänt att för de flesta hem är badrummet det farligaste området. De hala golven och badkaret är tillräckligt farliga på egen hand, än mindre för personer med rörelsehinder, som äldre och funktionshindrade. Risken att halka eller ramla, kan göra badrumsbesöket jobbigt både för användare och deras vårdgivare, när de ska utföra nödvändiga hygienrutiner.  

Aquatec Trans underlättar förflyttning badkar vridplatta duschpall snurrar på pall

Aquatec Trans

Aquatec® Trans är ett överflyttningshjälpmedel som kombineras med en badkarslyft för glidande och roterande rörelser för att underlätta förflyttning från badkarskanten till...

Aquatec Disk vridplatta för duschstol snurrsits duschpall roterande sittyta

Aquatec Disk

Aquatec Disk är en vridplatta för duschstol och duschpall - Extra stor sittyta - Vridplattan roterar enkelt på duschstolen, en pall i exempelvis en duschkabin är ett bra hjälpmedel...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Vi tar hänsyn till detta problem med ett antal hjälpmedel för badrum som ger komfort och säkerhet för användare och människor som tar hand om dem. Dessa Aquatec produkter ger en trygghet för användare som kan ta ett bad och för dem som hjälper till.  

Aquatec´s badrumsprodukter är mycket enkla att använda. De finns i en mängd olika modeller som passar olika behov och kan snabbt anpassas till olika situationer.  

Invacares hjälpmedel för att ta ett bad ger pålitlig prestanda och är lätt att förvara och transportera. Dessa hjälpmedel är idealiska för hemmabruk och även på resa, vilket säkerställer att användarna alltid har ett säkert sätt att använda badrummet.  

Invacares badrumsprodukter har en pålitlig prestanda och kan anpassas till olika behov  

Hjälpmedel för badrum är utformade för att ge komfort och bekvämlighet för användarna och ger vårdgivaren ett enklare sätt att hjälpa till med deras hygienrutin.  

Aquatec Disc-modellen kan kombineras med duschpallen Dot och en adapter för att göra en duschpall får en snurrbar sits.