Duschpallar

Duschpallar

Invacares familj med duschpallar gör badning till en trevlig upplevelse

Att ta en dusch ska inte vara en utmaning för individer med begränsad rörlighet. Därför erbjuder vi ett stort utbud av duschpallar som både är justerbara och kan byggas om via tillbehör, för att passa många olika användarbehov i badrummet. 

Aquatec DOT HA duschstol för små utrymmen smal duschpall höjdjusterbar duschpall

Aquatec Dot HA

Duschpallen för små utrymmen
Aquatec Dot är ett bra val om du har små utrymmen i duschen eller badrummet. Den nya designen på sittplattan är till för att göra det lättare att komma...

Aquatec duschpall stor sits lättvikt hög vikt 180kg hygienurtag lätt rengöra

i-fit 9780E

i-fit är höjdjusterbar från 380 mm till 550 mm. Stor ergonomiskt formad sits för ökad komfort som är lätt att rengöra.

Låg vikt och enkel att transportera.

Invacare I-Fit 9780E

...

Aquatec Pico Duschstol med ryggstöd duschpall med armstöd hygienurtag höjdjusterbar

Pico duschpall/duschstol

Invacare Aquatec Pico är ett modulärt duschstolssystem, tillgängligt som pall - med armstöd och ryggstöd. Den kan enkelt anpassas till användarnas specifikationer. Aquatec Pico har...

Aquatec Sansibar vägghängd duschstol uppfällbar duschpall på väggen pall justerbara ben

Aquatec Sansibar vägghängd duschstol

Aquatec Sansibar är platsbesparande, den monteras på väggen och fälls upp när den inte används. Rejält hygienurtag underlättar intimhygien. Individuellt höjdjusterbara stödben för...

Aquatec Sorrento Duschpall med hygienurtag antilhalk-yta hopfällbar duschpall stabila flexifoot

Aquatec Sorrento duschpall

En innovativ, rostfri och modernt designad serie, Aquatec Sorrento duschpallar och -stolar kan modulbyggas efter behov. Sits och armstöd har en antihalkyta som känns mycket...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Dessa duschpallar är perfekta för både äldre och funktionshindrade och ger både användare och vårdgivare en säker och trygg duschstund.  

Vårt sortiment av duschpallar erbjuder både fasta och hopfällbara alternativ. Några modeller passar även i trånga utrymmen.  

Våra badrumspallar ger säkerhet och komfort som kan tas på vägen

En av de stora fördelarna med vår familj av duschpallar är att den erbjuder lösningar för både dusch- och badkarsanvändning.  

Duschpallarna kan ställas in i olika sitthöjder, och kan möta de flesta användarbehoven. Sitsarna har en yta som hjälper till att dränera bort vatten från sittytan. Det finns alternativ med hygienurtag, vilket gör det enkelt att komma åt det intima området. Sorrento produkterna erbjuder också en snurrbar badkarstol för enkel montering över ett badkar. 

Invacares duschpallar har en stor grad av justerbarhet som möjliggör passform för användare med olika behov av stöd och sitthöjd. 

Hela familjen duschpallar är tillverkade av högkvalitativ plast och metall som gör dessa produkter hållbara, lätta och kompakta. De hopfällbara pallmodellerna är perfekta för resor, vilket ger säkerhet och komfort överallt dit individen reser. De monteras enkelt utan verktyg.  

Halkfria pallfötter och halksäkra sittytor för användarnas avkopplande dusch och bad. Armstöd och ryggstöd finns att montera för de flesta modeller, det ger en ökad säkerhet, särskilt för användare som behöver extra hjälp för att hålla balansen. Dessutom erbjuder vi en produkt som är designad för att klara användare som väger upp till 180 kg.