Duschpallar

Duschpallar

Invacares familj med duschpallar gör badning till en trevlig upplevelse

Att ta en dusch ska inte vara en utmaning för individer med begränsad rörlighet. Därför erbjuder vi ett stort utbud av duschpallar som både är justerbara och kan byggas om via tillbehör, för att passa många olika användarbehov i badrummet. 

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Uppgifterna du anger kommer att behandlas av Invacare och dess dotterbolag för att svara på din begäran. Genom att markera denna ruta bekräftar du att du har läst Invacares integritetspolicy som innehåller ytterligare information om hur Invacare behandlar dina uppgifter och hur du kan utöva dina befintliga rättigheter. *

Dessa duschpallar är perfekta för både äldre och funktionshindrade och ger både användare och vårdgivare en säker och trygg duschstund.  

Vårt sortiment av duschpallar erbjuder både fasta och hopfällbara alternativ. Några modeller passar även i trånga utrymmen.  

Våra badrumspallar ger säkerhet och komfort som kan tas på vägen

En av de stora fördelarna med vår familj av duschpallar är att den erbjuder lösningar för både dusch- och badkarsanvändning.  

Duschpallarna kan ställas in i olika sitthöjder, och kan möta de flesta användarbehoven. Sitsarna har en yta som hjälper till att dränera bort vatten från sittytan. Det finns alternativ med hygienurtag, vilket gör det enkelt att komma åt det intima området. Sorrento produkterna erbjuder också en snurrbar badkarstol för enkel montering över ett badkar. 

Invacares duschpallar har en stor grad av justerbarhet som möjliggör passform för användare med olika behov av stöd och sitthöjd. 

Hela familjen duschpallar är tillverkade av högkvalitativ plast och metall som gör dessa produkter hållbara, lätta och kompakta. De hopfällbara pallmodellerna är perfekta för resor, vilket ger säkerhet och komfort överallt dit individen reser. De monteras enkelt utan verktyg.  

Halkfria pallfötter och halksäkra sittytor för användarnas avkopplande dusch och bad. Armstöd och ryggstöd finns att montera för de flesta modeller, det ger en ökad säkerhet, särskilt för användare som behöver extra hjälp för att hålla balansen. Dessutom erbjuder vi en produkt som är designad för att klara användare som väger upp till 180 kg.