Birdie EVO - en evolution inom mobila golvlyftar

Nyheter
19 Oktober 2018

Birdie EVO - en evolution inom mobila golvlyftar

Birdie EVO har designats för att erbjuda nya valmöjligheter baserat på ny teknologi. Birdie EVO ger användaren maximal komfort och säkerhet i samband med lyft och förflyttning från säng, stol och golv.

Nya Birdie EVO har utvecklats efter feedback från marknaden och med utgångspunkt i redan välkända Birdie. Vi har bibehållit det som uppskattades hos Birdie samtidigt som nya funktioner lagts till för att förbättra upplevelsen för både användare och vårdare.

Birdie EVO utför ett ergonomiskt lyft och bygeln kan enkelt rotera 360°, vilket underlättar för vårdaren att positionera korrekt och minskar oro hos användaren. Den höga lyftarmen ger gott om utrymme, även när lyften är i sin högsta position, och det optimerade utrymmet framför motorn minskar risken att användarens knän slår i.

Birdie EVO kan enkelt fällas ihop och monteras upp igen utan behov av verktyg. Lyften tar upp minimalt med plats vid förvaring och är enkel att flytta samt transportera. Vid behov kan lyftarmen enkelt tas isär från underredet (inga verktyg behövs).

Birdie EVO COMPACT har en så låg vikt som 31 kg vilket gör den ännu enklare att transportera och förvara.